serkan sen serveri yakın bir zamnda açtın benim anlamadıgım nokda lider siteler var 50 k hiti olanlar var neden onlara bişey olmuyor aylık getirisi 100 200 tl diyorsun inan gunde 400 500 tl kazanalar vardır emin ol o işde başka bişey vardır birisi reklamını tıklamıştır bile bile düşmanında ola bilir.
Birçok ip gönderdim adsense ddos saldırısıda pek olmadı düşman kesinlikle vardır . benim anlamadığım neden ben ya =)
Serkan sitenin adresini pm'den istedim verirsen incelemek isterim
siteyi istedin ama sitem kapalı şuan adres değişikliğine gidiyorum
geceden buyana itiraz mailleri ile adsense ile uğraşiyorum.
alın örnek adam bu adama neden bişey olmuyorda ayda 150 tl kazanan siteye oluyor bunu konu sahibi araştırması gerekiyor
yandex metrica kullanıyordum oturdum videoları izliyorum adamlar gelmiş direk oyuna girmişler düşman olsa reklama tıklar maus hareketleri direk oyuna bağlanıyorlar ve oynuyorlar reklamlara tıklayan nadir düşman direk tıklar bu işte var bi gariplik. bulduğum kanıtları sürekli ekliyorum adsense
Ek Olarak: Gördüğüm Bazı Sitelerde ki yerleşimler öyleki akıllara zarar bende böyle birşey yoktu msl tek reklam altında üstünde 10px boşluk artı Sponsor bağlantı yaziyordu adam yapmış bu banlanmaz biz banlanırız. Zaten Agar işine girende kabahat =)
Alın bir örnek adam rahat =)