Ben de çok kararsız kaldım ama iPhone'de karar kıldım.
iOS sistemi hafif olduğu için kasma olmuyor duyduğum kadarıyla. Şuan Note 2 kullanıyorum, kırasım geliyor bazen o derece

Ram / Performans açısından iPhoneler daha iyi. Note 5'te 4 GB ram vardı galiba. Neden bu kadar yüksek? Sistemin ağır olduğunu bildiği için mi yüksek yapıyorlar hep androidli telefonlarda?
Kamera özelliği iPhone'de daha net gösteriyor ama yakınlaşmaya bir kere bassan karıncılanma gibi bir şey oluyor yanlış hatırlamıyorsa..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note 4 ve İphone 6 Plus arasında kalmıştım bende tercihimi Apple'den yana kullandım daha doğrusu 6s Plus'ı bekliyorum çıktığında gidip alacağım. Ram olayı dediğiniz gibi işletim sisteminden dolayı 4gb ram kullanıyorlar. Androidde belli bir süre sonra kasmalar başlıyor ios'da hiçbir sıkıntı yok İphone 5 kullanıyorum şuan hala çok hızlı, hiçbir donma kasma problemi yok. Kamera olayında da her türlü iyi iphone 6s ler ile 12 megapixel'e yükseltildi. Apple fanı falan değilim yanlış anlaşılmasın sadece kaliteyi savunuyorum zaten büyük çoğunluk da iphone tavsiye ediyor.