Ulan bütün cinlerinizi bana gönderin musallat olsunlar.
Şeytan çıkarma İslam'da yoktur. Hristiyanlarda bol bol vardır.
Kendim rukye yapıyorum (
Kuran oku*****) bu tür olaylara çok kez şahit oldum. Tehdit edenler oluyor. Özellikle yakma Ayetlerinde yapma diye yalvarıyorlar. Fakat Allah'ın ayetlerinin kendilerini yaktıklarının farkında olmalarına rağmen bazıları müslüman olmuyor. Cinlerin çeşitleri var. İfrit kısmı güçlü olanları ve bazen bir ordu ile insan vücuduna girebiliyorlar. İnanmıyorsanız ve canlı olarak ispat istiyorsanız Furkan Rukye yi ziyaret edebilirsiniz.
(Birinci videodaki Şeyh Abdul Rauf)
https://www.youtube.com/watch?v=12UWAGjoPK0
Hz. Enes (ra) anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Şeytan insanoğlunda, kanın cereyanı gibi cereyan eder."
Ebu Dâvud, Sünnet 18, (4719).
Hz. Enes (ra) anlatıyor: Resulullah (sav) kadınlarından biriyle beraber idi. Yanından bir adam geçti. Aleyhissalatu vesselam adamı çağırarak: "Bu benim zevcemdir." dedi. Adam: "Ey Allah'ın Resulü! Ben herkesten şüphe etsem de sizden şüphe etmem!" deyince, Aleyhissalatu vesselam: "Şeytan insana kanın nüfuz ettiği gibi nüfuz eder." buyurdular.
Müslim, Selam 23, (2174).
"Resulullah (sav): "Kocası gurbette olan (yabancı) kadınların yanına girmeyin. Zîra şeytan, herbirinizin içinde, vücudunuzda kanın dolaştığı gibi, (kendisini hissettirmeden) dolaşır" buyurdu. Biz atılıp sorduk: "Sende de dolaşır mı?" "Bende de (dolaşır), ancak Allah bana yardım etti de (şeytanım) müslüman oldu."
Tirmizî, Radâ 17, (1172).