Her hangi bir amaç yoksa gerek yok bence sayfaya çevirmeye. fake hesap kaldığı sürece daha fazla ilgi görüp daha fazla beğeni alır.
paylaşımlarınızda daha fazla etki sağlar
benim bu şekilde 10 dan fazla fake hesabım var senelerdir kapatılmadı.
sayfaya çevirip ismini abudikgubidik birşey yazsanız ilgilerini çekmez yada profil şeklinde satın
Teşekkürler hocam en iyisi profil olarak devam etmek. Dediğiniz gibi olmadı satarım profil olarak.
merhaba hocam :
soru 1 :mevcut sayfanızın kategorisi ve içeriği ne yöndedir acaba
soru 2 :mevcut sayfanız değilde bu hesabı sayfaya cevirdikten sonra başka 1 kategori -farklı 1 sayfa olarakmı kullanacaksınız
soru 3 :mevcut sayfanızı büyütmek mi istiyorsunuz
şimdi hocam soruları sormamdaki amaç sizin istediğiniz yönde 1 sayfa olmasını destekleyecek şekılde sormak istedim sebebide diyelim elinizdeki mevcut sayfanın kategorisi içeriği söz edebiyat sayfası diyeilm varsayarak.profil hesabınızdan bununla alakalı paylaşımlar yaptığınızda gelen tepkiler ne yöndedir acaba !! olumlu- olumsuz-eh işte şeklındemidir acaba !
bu kategori ve içerikdeki sayfa örnek verildi ve siz mevcut sayfanızın kategorisi ile alakalı içerikleri profil hesabınızdan paylaşım yaptığınızda istediğiniz gibi tepkiler aldıysanız sayfaya dönüştürün derim tavsiye olarak.fakat denemediysenız bence acele etmeyın en azından sayfa yapma gibi düşünceniz devam ediyorsa bence bunu1 deneyin ve gelecek tepkilere göre profil hesabını test edin .
ben bununla alakalı yüzlerce sayfa yaptım profili sayfaya cevirerek ve genelinde bunları düşünerek test ederek denedim ve coğunda ise başarılı oldu ve en azından sayfaya dönüştükten sonra çok iyi olmasada orta derecede tepkiler aldı bu yuzden sizede tavsiye edıyorum.
bazı bayan fake hesaplarında + 18 içerikler her zaman cok iyi tepkiler alır ve sizin sahibi olduğunuz fake hesabı bununla alakalı ise ve bununla ilgili iyi begenı alıyor tepkiler alıyor diyorsanız bence sayfaya dönüştürmeyi 1 kere daha düşünmenizi tavsiye edıyorum çünkü sayfanızla alakalı yarın paylaşımlar yaptığınızda bu tepkileri-begenmeleri alamayabilirsiniz..
fakat sayfanızı büyütmek bununla alakalı çalışma düşünüyorsanız direk sayfaya dönüştürün derim beklemeden çünkü kendinizde dediniz yarın bir gün profil hesabı kapandığında yada problem yaşandığında açılması ıcın kimlik gerek olacak ve uğraşlarınız olacak bu yönde bu yuzden beklemeden sayfaya dnüştürün derım.
düşüncelerim bunlardır tavsıye olarak ve nihayetinde hesap sizin karar sizin ve tamamen size kalmışdır .kolay gelsin iyi çalışmalar
Haklısınız aslında hocam, şöyle ki edebi bir yazı paylaştığımda da aslında ilgi alıyor ama en azından şöyle düşündüm; profil olduğu zaman maksimum 5000 kişi cepte en kötü paylaşımların onlara iletilecek ama sayfa olduğu zaman bir süre sonra paylaşımların iletilen kitlesi düşüyor ne hikmetse. Profil olarak kalması daha makul, teşekkür ederim ilginiz için.