zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizi çok iyi anlayabiliyorum hatta okadar iyi anlayabiliyorumki başını ağrıtmayım teselli olması açısından bizzat benim yaşadığım olayda;

Babası pazarda atlet kilot satan biriyle nişanlanmıştım, 12-13 yıl falan oluyor.fakir bir aileydi ama kız okadar lüks eşyalar istemiştiki benden,%80 ini neredeyse yerine getirmiştim ama dev ekran lcd ekran tv ler ozaman yeni cıkmıştı.onu almamıştım,nedenide önceden televizyon almıştım zaten dev ekran değildi ama gine 0 dı.neyse gel zaman git zaman nişan düğüne çok az kala bozuldu,babamla babası konuştuğunda;kızın babası yani pazarda atlet külot satan adamın dediği;

Kız napsın dedikleri olmayınca demekki anlaşamadılar;

Dev ekran tv istedi almadınız

Mısırda balayı istedi olmaz demiş e böylede olunca doğal olarak anlaşamadılar demişti)

Bu olayı atlatmam yıllar sürdü..

Şimdi ise beni gerçekten seven bir eşim ve dünyalar güzeli bir kızım var,merak etme allah sanada nasip eder,sadece zamanı gelmemiştir.allahın sevgili kuluymuşsunki düğünden önce farkedip defetmişsin ya bide evlendikten sonra olsaydı?daha kötü olaabilirdi katil olmakta var.kendini işine ver üzülme seni gerçekten seven ve hakedecek insanı ilerde bulacaksın
Sizin adınıza sevindim hocam , inşallah benim de karşıma bana değer veren biri çıkar. Sonradan görmeler inan bi değişik oluyor . En kötüsü de ne biliyor musunuz ? Bu kızı tercih etmemin sebeblerinden biri tutumlu olduğunu düşünmemdi . Ne kadar körmüşüm..