Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce profilimi sayfaya çevirmek için başvurmuştum bu gece değerlendirmeden sonra belki profilimi sayfaya çevirebileceğim. Ama içime kuşku düştü size sorayım dedim

Profil fake profil ama telefon onayı var. 4800+ arkadaş ayrıca 9000+ takipçisi var. Aktif bir profil. Örneğin bir resim paylaştığımda (normal bir resim xyz filan ilgisi yok) ortalama en düşük 400-500+ beğeni alıyor aynı zamanda da 60-70+ paylaşım yapılıyor. Aynı şekilde durum güncellemesi filan da bu şekilde aktif oluyor. Günlük neredeyse sitelerime 1000+ tekil hit sağlıyor. Böyle 2-3 profilim var.

Şimdi bu profilleri sayfaya çevirirsem bana ne gibi bir faydası olur? Çevirmeme gerek var mı? Benim sayfaya dönüştürmem de ki mantık eninde sonunda fake olduğu için Facebook ne yapıp edip profili kapatıyor. Gerçi aynı şekilde sayfaları da kapatıyor ama profiller bu konuda daha seri kapatılıyor gibi geliyor. Profilleri sayfaya çevirip aynı isimle mükerrer sayfaları birleştir mi yapsam daha faydalı olur yoksa bu şekilde kalırlarsa mı? Teşekkürler