Öncelikle şunu anla senin duaların kabul olsa.....
Buraya kaçan insanlar madem çok mazlum ve yiğit Suriye'de kalıp haklı olduğu kişinin yanında savaşsalardı biz Cumhuriyet'i başka ülkere kaçarak değil taşla sopayla kazandık ! ve
dünyanın hangi ülkesine gidersen git devlete kurşun sıkan herkes teröristtir ve tüm dünyada teröristleri destekleyende TÖRÖRİSTTİR! dünyanın hiçbir yerinde teröristler kahraman olmadı,olamaz ! Bu yediğin kaba pislemektir. Bizde o zaman padişah bozuntularını sevmiyoruz bizde mi alalım elimize silah ? Vuralım mı herkesi ? Herşeyin demokratik çözümü var. Bizde maleseef forum kuralları gereği insan diyoruz insanlık bizi affetsin ona hakaret ediyoruz.
Ve unutma Beşar Esad kimsenin duasıyla doğmadı kimsenin bedduasıyla da ölmez.
çoluk çocuk sivil halkı katl eden KÖPEK ESAD HAİNİ'NİN yanında bu insanlar kalıp KATLİAMA ortak'mı olmalıydı.? Şimdi doğuda bazı Ermeni hainler kürt kisvesine bürünüp devlete savaş açmış. devlet kendine savaş açanları bırakıp ESAD KÖPEĞİ gibi halkın üzerine BOMBA'mı yağdırmalı.? sizin devlet anlayışın bumu?
İma vari Yapmış olduğunuz Hakareti Size iade ederek.
Doğru Bende forum kuralları gereği Mecburen İnsana davranır gibi, İnsana anlatır gibi size anlatıyorum. size karşı gösterdiğim iyi niyetten sebep bunun içinde Tüm İnsanlıktan da özür diliyorum. .
Hangi İNSAN suriye'de bunca mazlumun ölümüne sebep olan bir KÖPEĞİ savunur.? Milyonlarca insan vatanından, yurdundan edildi. yüz binlerce çoluk çocuk yaşlı ihtiyar kadın hepsi canından edildi.
Peki bu terörün suçlusu kim? YILLARCA PKK besleyen KÖPEK ESAD 'dan başkası değil elbette. UNUTMA eğer Masuma SİLAH TUTARSAN ! Bir gün o SİLAH SANA DÖNER. Suriyenin yönetimi Ülkemizde 30 yıldır süren masum halkın ölümüne sebep olan bu PKK adilerinin en büyük destekçisiydi.
masuma silah tutanlara yardım ediyordu ve sonuçunda o silah yönetime döndü. ancak Rusya / ÇİN gibi devletlere güvenerek gerek Türkiye'yi gerekse Türkiyenin komşu ülkerini esad haini savaşa sürüklüyor. elbette bu konuda tek suçlu ESAD değil. Esad Kadar Esadın Tasmasını elinde tutan ABD / ALMANYA / İNGİLTERE İSRAİL başta geliyor.
Ancak ben; BATILILARA Köpeklik yapıp Halkını ÖLDÜREN Saddam köpeği gibi Esad Köpeğininde birgün sonunun geleceğine tüm kalbimle inanıyorum.
Sizde ve Sizin Gibi Esad Destekçileride Yapılan bunca Masum Kadın Çocuk Yaşlının Katliamına günahına ortak olduğunuzuda unutmayın.
Tarih Esad Köpeğinide ve sizin gibi Köpek Seveleride Unutmayacak.