FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hat aynı olduğu için TTnet ile arasında bir fark olacağını zannetmiyorum. Video olayı da bende TTnetliyim youtube'den 480p video izlerken aynı anda oyun oynayabiliyorum hız 3mbit.

3G'de yüksek kotalı paketleri var mı hocam?
şimdi TTNET arasındaki farkı şu yönden soruyorum, müşteri hizmetlerini aradığımda sürekli benim sözümü kesip saçma saçma yönlere çekiyorlar mı veya gereksiz yaptırımları bulunuyor mu? Örneğin ttnet bana son 3 aydır 20 GB civarı paket kullandığımda AKK takıldığım konusunda uyarı veriyor ve hızımı 3 mbps yapıyor. MH'yi aradığımda böyle birşey olmadığını bunlara itibar etmemem söyleniyor. Diyorum hıztesti yapıyorum http://hiztesti.ttnet.com.tr/ adresinden hızım 2.7 çıkıyor yani 3 mbps olmuş diyorum ayın 10'unda adamlar arıza kaydı alıyor ve ayın 28'inde bana geri dönüş yapıp siz kotayı aşmışsınız diyor vicdansızlar ya kardeşim 18 gün geçtikten sonra illa kotayı aşarım ben ayın 28'ine kadar inceleme sürüyor ayağına yatıyorlar 18 gün sonra zaten ay bitmiş bana geri dönüş yapıyorlar hızınızı biz düzelttik ama siz bu sefer AKK'ye takıldınız diyerek. Sonra neden ttnet müşteri kaybediyor. Müşteri hizmetleri sıfır, hatta eksilerde.
Böyle saçma uygulamalar olmasın istiyorum yani tek isteğim aradığımda adam akıllık bir müşteri temsilcisi çıksın