Arkadaşlar merhaba, saçma sapan uygulamalar yapmaktan ve yaptırmaktan bıkmadınız mı?

Size bazı gerçekleri söylemek istiyorum,

1- Şirketinize bir uygulama yaptırıp, müşterilerinizin bunu indirmesini beklemeyin. Böyle bir dünya yok. Web siteniz responsive olsun yeter. url her kapıyı açar.

2- Bir uygulama yazdırıp, markete koyup zengin olacaksınız. Hayal kurmayın ne olur. Ama olan var diyorsanız, sayısal lotodan kazanan da var.

3- Şu uygulamanın aynısını istiyorum diyenleriniz çoktur. İyi de siz ne fark yaratacaksınız da kopya uygulama çok başarılı olacak.

4- Yabancı uygulamayı Türkiye kopyasını yapmak. Şu ana kadar ki en zekice hareketiniz olabilir. Ama yurtdışında 5 kişilik ekibin oya gibi dokuduğu uygulamayı Türkiye'de 1 freelance arkadaşa yaptırmaya kalkarsınız. Yabancı aptal bir tek siz akıllı, sonra ama bu iyi olmadı dersiniz. Olmaz çünkü o işin arkasında çoğunlukla ciddi bir ekip vardır

Bunları canınızı sıkmak için yazmıyorum. Ama lütfen şu yazılım, mobil işini biraz daha ciddiye alalım. Yapmak yada yaptırmak için değil gerçekten faydalı işler yapalım.

İlla uygulamaların çok karmaşık olaması gerekmez sade çözümler fark yaratabilir.

Farklı işler yapmak istiyorsanız, sizle sohbet etmekten çok mutlu oluruz.

http://www.hizliyol.com/surec_mobil_uygulama.html