Bir türlü içinden cıkamadım 2 gündür uğraşıyorum başım şişti valaha bir cok hatayı gidermeyi basardım bunları yapamadım yardımcı olurmusunuz.

https://validator.w3.org/check?uri=h...org%2Fservices

Bilgi Satır 57, Sütun 3: başlangıç etiketi buradaydı
<Input style = "FONT-FAMILY: Tahoma; FONT-SIZE: 12pt; font-weight: bold" class = ...
Hata Satır 61, Sütun 152: "giriş" için bitiş etiketi atlanmış, ancak OMITTAG YOK belirtildi
... Class = "genelbold" value = "---- Giriş Yap .. ----" type = name = "submit" "Gönder">

Sen bir eleman kapatmak ihmal etmiş olabilir, ya da belki de "/>" yerine ">" ile biten, yani "self-close" bir elemana geliyordu.

Bilgi Satır 61, Sütun 3: başlangıç etiketi buradaydı
<Input style = "FONT-FAMILY: Tahoma; FONT-SIZE: 10pt; font-weight: bold" class = ...
Hata Satır 78, Sütun 9: "form" için bitiş etiketi atlanmış, ancak OMITTAG YOK belirtildi
</ center>

Sen bir eleman kapatmak ihmal etmiş olabilir, ya da belki de "/>" yerine ">" ile biten, yani "self-close" bir elemana geliyordu.

Bilgi Satır 52, Sütun 1: başlangıç etiketi buradaydı
<Form class = "ses" method = "get" action = "http://irc.mynetchat.com.tr:9050">
Hata Satır 81, Sütun 14: element "center" için bitiş etiketi açık değil
</ center> ...

Validator yukarıdaki eleman için bir bitiş etiketi bulundu, ancak bu unsur şu anda açık değil. Bu genellikle düzenleme sırasında kaldırıldı, ya da örtük, kapalı eleman tarafından yapıldı bir elemanın bir artık bitiş etiketi neden olur (bunu izin verilmez nerede bir eleman ile ilgili bir hata kullanılıyor varsa, bu neredeyse kesinlikle durumda). İkinci durumda, bu hata en kısa sürede orijinal sorunu çözmek olarak kaybolacaktır.

Bu hata belgenizin bir senaryo bölümünde oluştuysa, muhtemelen bu okumalısınız SSS girdisi.

Hata Satır 88, Sütun 8: geçersiz comment bildirimi: Bulunan adı karakter comment dışında ancak açıklama beyanı içinde
<----! - // BITIS-banner ---->

Bilgi Satır 88, Sütun 2: Yorum bildirimi burada başladı
<! ----- // BITIS-banner ---->
Hata Satır 88, Sütun 10: Karakter verileri burada izin verilmiyor
<! ----- / / BITIS-banner ---->

Bir yere görünmesini izin verilmez karakter veri kullandık. Bu hataya neden olabilir hatalar şunlardır:

(gibi bir <p> aragraph </ p>) bir kap öğesinin sararak olmadan belgenin gövdesinde doğrudan metin koyarak, ya da
Bir öznitelik değeri alıntı unutmadan (burada böyle "%" ve "/" yaygındır, ancak tırnak çevresindeki olmadan görünmez gibi karakter), ya da