Shrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sana kısaca şöyle söyleyeyim ;

Ben 2 yıldır araba kullanıyorum.Adana'dayım. Kendimi güzel kontrollü bir sürücü sanırdım taa ki geçen hafta istanbula gelene kadar. İstanbul trafiğindeki en kötü sürücü benden iyidir yani trafiğin akışı gidişi vs diğer illere göre gerçekten kafa karıştırıcı ve istanbulda araba sürmek cesaret ister. İlk önce bulunduğunuz semtten başlayabilirsiniz misal gece çıkın yollar boşken direksiyonunuzu geliştirin dönemeçleri bol olan yerlere girin çıkın 1-2 bu şekilde gezseniz hem arabaya alışırsınız hemde kendinizi direksiyon başında geliştirirsiniz. 2-3 gün sonrada trafik olsun fakat aşırı değil saati denk getirip normal bir trafik akışına çıkın dur kalklı ani duruşlu vs. 1 hafta bu şekilde sürün sonrasında normal istanbul trafiğine çıkacagınızı düşünüyorum.

Ama gerçekten istanbulda araba sürmek cesaret işi.

Kesinlikle yüksek model almalısınız 1 haftada alışacaksınız. e siz yeni sürücü olacaksınız sonuçta 200 yapacak haliniz yok en fazla tamponu düşürürsünüz, ufak sıyrıklar olur, çizilir vs gidipte bana 10 bin liraya doğan şahin almayın zaten her ay tampon parası sanayide gider.

Not : şu yüksek model almayın diyenleri anlayamıyorum.

Hocam arac leon 2014 kasa 7 bin kmde 2015 subat cikisli 3 gundur mahale arasinda kullaniyorum haftasonuna kadar boyle devam etmeyi dusunuyorum bakalim

Sent from my iPhone using Tapatalk