İşte en kötüsü de o. Şehit vermek ayrı bir acı, şehide alıştırılmak daha kötü bir acı. Hissizleştirildik.
Sen hiç zannediyor musun hocam baştakilerin yada devlet tepesindekilerin adım atabileceğini? Ben hiç zannetmiyorum. CB geçen gün açıklama yaptı. ATV'de. 500'e kadar şehit verebiliriz diye. Neden? Sen öl, oğlun ölsün, kızın ölsün, niye o fakir fukaranın evladı ölüyor?
Hocam siz haklısınız zaten fakat VATAN için elbette şehitler olacak yalnız böyle suriyeden ateş ile mayın ile bomba ile şehitlerin verilmesi acılara acı katıyor ha askeri operasyon olur sıcak temas sağlanır şehit verilir neden çatışmaya giriyor her risk var ama haince şehitlerimiz öldürülürken hiç bişeyin yapılmaması eminimki kimsenin aklına sığmıyor. Yıllarca ülkemizde dönen rivayetler neydi işte efendim suriyeye girersek iran vurur, abd izin vermez, rusya çin saldırır vs. kimse saldıramaz arkadaş benim askerim ölüyorsa ben dıştaki çakal ülkelerin lafını dinlemem işte bizde bu yok ve bu nedenle yıllardır kaybediyoruz. Sanmasam da temellim artık bişeylerin yapılmasına başlanmalı