Arkadaşlar; taban fiyat ile ilgili bir bilgim yoktu. Öncelikle bunu bilmediğim için işinize saygı göstermediğimi düşünmenizi istemem.

Ayrıca verdiğim örnektede belirtiğim üzere; yazdıracağım makalelerin hepsi birbirinden farklı ve içeriği belli olamayan konular değildir.

Örneği daha da açayım; 300 Kelime için 2 TL fiyat beklentim olması doğru mu değil mi moderatörlerimiz karar versin. Eğer bu düşüncemin yanlış olduklarına karar verirlerse konuyu kitlemelerini rica edeceğim.

Örnek;

Başlık : Ataşehir Bilmem ne mahallesi Çamaşır makinesi Servisi;

Bu cümlenin yazı içinde 5 defa geçeceğini düşündüğümüzde;

5x6 = 30 kelime sadece anahtar kelime için harcanmış olacak.
En az 1 defa telefon ve adres bilgisi yazılacağı içinde ortalama 15 - 20 kelime bu bölüme ayrılacak...

Bunun haricinde İlçe ve Mahalle isimleri değiştirerek aslında aynı içerikler yazılacak bir şekilde çünkü ben 10 - 20 tane yazı istemiyorum minimum 2000 - maksimum 10.000 yazıdan bahsediyorum.

Kaldıki hepsinden önemlisi yazacağınız makale hakkında 1 defa araştırma yapacaksınız sonrası hep aynı şeyler zaten.

Şimdi böyle bir makale yazdırımı ile 300 kelimelik değişik konularda makale yazdırımı aynı fiyat olması HAK mıdır?

Ayrıca; Evet amacım 300 kelimelik bir makaleyi 2 TL'den yazdırmaktır. Çünkü 1 tane değil belki 10.000 tane makale yazdırmak istiyorum.

Sizde hak verirsiniz ki, 1 makale ile 10.000 makale arasında biraz indirim olması mantıklıdır...

Ama bu forum ve kurallarını çok önemsediğimden; üzerine basarak tekrar ediyorum benim anlattığım şekilde makale ile sizin düşündüğünüz şekilde makalenin aynı fiyat olması gerektiğini düşünülürse sizden özür diler.. Konunun kilitlenmesini rica ederim.

Saygılarımla.