Bu güne kadar çalıştığım en kötü hosting firması. umarım aynı gün içinde bunu anladığım için beni ödüllendirip ücret iadesi yaparlar. sonuçları buraya yazacağım.
O kadar kötüyüz ki, siparişi verip ödemesini yapıp hemen kötü olduğumuzu anlabiliyor artık müşteriler.
Daha çok çalışmamız lazım yalnız, sadece siteye girildiğinde kötü olduğumuzu insanlar anlamalı ve hemen siteyi kapatmalılar diye düşünüyorum.
neyse, iadeniz yapıldı mı Fletcher? Henüz yapılmadıysa ticket idnizi iletirseniz yardımcı olabilirim.
EDİT : İADENİZİ YAPTIM.
Sorunu da tüm r10 ahalisiyle paylaşalım, ilgili arkadaş sitesini yonlendirmiş, dns yonlendirmesinden dolayı siteye erişememiş, bizimkiler kontrol etmişler kayıtların düzgün oldugunu bizim tarafımızda önbellek temizleyip siteye erişmişler, bilgi vermişler ama kullanıcı siteye erişemediği icin sorun var sanmış.
Mevzudan anladığım şu, Fletcher çok aceleci bir arkadaş ve beklemeyi sevmiyor, bizim elimizde olmayan sebeplerle de beklemesi gerekiyormuş, bekleyememiş, biz de b*k kaka firma olmuşuz. Bence olumlu, normal, ben de olsam firmayı kötülerdim, sonucta para vermiyormuyuz? haklıyız!