Arkadaşla iş için anlaşmıştık ilk günden. Ama o günden itibaren hep yalan ve dolanlarla beni bekletti. Sanırım bu işi hobi olarak yapıyor. Yok para gelmedi, yok rusyadayım, yok muhasebecime söyledim gönderecek vs vs. Bu arkadaştan uzak durun zaman kaybından başka birşey değil. Zaten parası da yok, olsa 2 haftadır insanı oyalamaz değil mi
KONUYU OKUYAN İŞVERENLERE KÜÇÜK BİR TAVSİYE : PARANIZ YOKSA KONU AÇMAYIN KONU AÇIYORSANIZ OYALAMAYIN.
Bu arkadaş ile anlaştık bazı problemler olduğunu kendisine aktardım. En sonunda tasarım konusunda anlaşamadık. Tasarımı ben yaptırıp yollayacağım size dedim. Kendisi "peki o zaman tasarımı yaptırmanız 1 ayı bulur. R10 daki konuyu güncel tutun 1 aya kim öle kim kala" dedi Bende haklı olarak sildim kafamdan kendisini. 1-2 gün sonra bana mesaj atıp para istiyor. Ben gene kendisini kırmayıp, yurtdışında olduğumu göndermeye çalışacağımı söyledim. Muhasebe işleri ile ilgilenen arkadaşıma ücretin yatırılmasını söyledim. Kendisinede aktardım aynı şekilde 16:00 gibi hesaba aktarılacak diye. Saat tam 16:00'da elli defa arıyor. Havalimanı gümrüğündeyim zaten telefonla konuşmak yasak. En sonunda bilgilendirme sms'i gönderdim. Musait değilim türkiye'ye geliyorum gelince görüşürüz diye. Adam ben daha ne olduğunu anlamadan hakaret dolu mesajlar atmaya başladı. Hemen ödemenin iptal edilmesini istedim. Olay bundan ibarettir.