Yaklaşık 6-7 yıldır editörlük yapıyorum. News başta olmak üzere pek çok alanda editörlük yaptım. Site panellerinin, sistemlerinin birçoğuna hakimim. Newste yaklaşık 15-20 sitede görev aldım. News dışında da çok fazla sitede çalıştım. Yerel haber siteleri,ulusal haber siteleri,dini siteler,sağlık siteleri,bilgi amaçlı forumlar,eğitim siteleri,kamu ağırlıklı siteler,teknoloji,alış-veriş,turistik,magazin,siyaset,web bilgi arşivleri vs.. birçok alanda tecrübeliyim. Şuan boşta olduğum için iş arıyorum. Özellikle gece saatlerinde çalışmaktan yanayım fakat gündüz de illa olmaz diye bir kuralım yok. Tek kuralım insana karşı saygı ve zamanında ödeme.
Görüşmek isteyenler pm ile iletişime geçebilirler. Ciddi olan iş sahipleriyle skype veya telefon üzerinden detaylı görüşebiliriz, çalıştığım site adreslerini ciddi olarak çalışmak isteyenlere bir bir verebilirim. Çalışma prensibim önce iş sonra ödemedir.
NOT: Kafasına göre işten çıkaran, habersiz işten çıkaran, birgün iş diğer gün ara verelim işlere diyecek olanlar, ödemeyi bugün yapması gerekirken 1 hafta 10 gün 15 gün bekletecek olanlar, insana karşı saygı nedir nasıl davranılır nasıl konuşulur bilmeyenler, çalıştığım sırada durmadan sorular sorup birşeyleri öğretmemi isteyip zamanımdan çalacak olanlar sonrada neden 40 haberden 1 haber eksik kaldı diye hesap sormaya kalkanlar, ne de olsa editör çok fazla deyip kafasına göre işten çıkarıp sonra geri gel diyecek olanlar, site kazanırsa ödeme yaparım mantığıyla yaklaşanlar es geçsin lütfen.
İŞ ALIMI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR