Fronar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi kafama kurcalayan bir soru var. Yıllardan beri her sene yeni windows sürümü çıkaran microsoft ekibi, bu işten milyonlarca dolar para kazanırken, hatta ve hatta kazandığı parayı arttırabilmek için önceki windows sürümlerini desteklemeyi bırakıp güncelleme vermeyerek insanları yeni windows sürümünü almaya zorlayan microsoft ekibi niye şimdi windows 10'u bedavaya dağıtma kararı aldı? Bu size mantıklı geliyor mu acaba?

Ekstra soru: ben şimdi windows 8.1 pro kullanmaktayım ancak ufak tefek sorunlar mevcut gördüğüm kadarıyla ve bu yüzden windows 10 yükseltmesini indirdim ancak daha kurmadım. Kurduktan sonra ben format atmaya kalkarsam bunu nasıl yapacağım?(Fabrika ayarlarına dönmeyi kastetmiyorum temiz sıfır kurulum yapmak istediğim zaman nasıl yapacağımı öğrenmek istiyorum.)
Aklıma bir kaç seçenek geliyor.

1. windows xp, vista, windows 7 ve windows 8 / 8.1 gibi sürümlerden kurtulmak.
2. Sistem full sürümü çıkmış olsada bana göre hala yapılması gereken çok şeyi var. microsoft bunun farkında ve işlemleri hızlandırmak için bedava verdi ki sorunlara daha çabuk çözüm üretebilsin. ( ne kadar çok kullanıcı o kadar çok geri dönüş )
3. mobil ve masaüstü platformlarını birleştirmek.

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo zaten şuan tam sürümü değil. Belki tam sürümü ücretli olur ama. demo sürümüde gayet iyi hiç bir eksiği yok
Full sürümü çıkartı hocam hatta kasım ayında 1. büyük güncellemeyi sunacak.