Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adı gerçekten 10 numara. Tasarımda kullanılan renkler güzel. Header kısmı da hoşuma gitti.

Logo düşünce olarak çok güzel. Ama 3 boyutlu, daha canlı yapılsaydı çok daha hoş görünürdü.

Anasayfanın aşağı doğru sürekli uzaması da pek hoşuma gitmedi.

Kategori içerisinde, en üstte yer alan kategori açıklamasını sevdim. Ancak;

çok fazla site adresi kullanılmış. Biraz itici görünüyor.

Kategori içlerinde kullanılan küçük resimlerin boyutlarının farklı olması, konuların özet kısımlarının uzunluğunun da yine farklı olması göze hoş gelmiyor.

Yukarıda arkadaşlar da bazı öneriler sunmuş. Üzerinde biraz daha çalışılırsa oldukça güzel olur. Başarılar..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yazılan herşeyi dikkate alıp üzerinde çalışmalar yapılacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:07:22 -->-> Daha önceki mesaj 23:06:35 --

Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verilen bir emek mevcut ise çokta söz düşmez bizlere zevkler ve renkler tartışılmaz elbette..

ama illaki bir öz eleştiri derseniz ,

sayfa uzaması , header kısmının webtekno ya benzemesi , yazıların resımler uzerınde kaybolması vs.. her yapılan işe saygı duymak gerekir elinize emeğinize sağlık.
Yorumunuz için teşekkürler önerilerinize dikkat edeceğiz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08:04 -->-> Daha önceki mesaj 23:07:22 --

ahmetshen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tasarım daha güzel olabilirdi. şahsen beğenmedim ama hitap ettiğiniz kitle tarafından inşallah beğenilir ve kullanılır. Bol kazançlar ve bol hitler
İyi niyetiniz için teşekkürler hepimiz için herşeyin hayırlısı olması dileğiyle.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:10:29 -->-> Daha önceki mesaj 23:08:04 --

aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış anlamayın hocam ama düşünce güzel , domain çok çok çok iyi ama tasarım hiç olamamış..
böyle bir domaine bu tasarım hiç olmamış, marka olunacak bir domain..
Yanlış anlaşılacak birşey yok hocam bir eleştirinin bile bin hakkı vardır her yazılana ayrıca teşekkür etme çabasında bulunuyorum ve herkes için herşeyin en hayırlısı olmasını diliyorum. Marka olma işin belirli bir kısmı diye düşünüyorum zamanla gelişecek bir durum, bizim elimizden gelen yapabileceğimizin en iyisini yapıp kimseyi kırmayıp hak yemeyip yolumuzda ilerlemek. Yorumunuz için tekrar teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:15:53 -->-> Daha önceki mesaj 23:10:29 --

staticiation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım biraz zayıf olsa da genel itibariyle beğendim..
Başarılar diliyorum...
Yorumunuz için teşekkürler hocam Hepimiz için hayırlısı olmasını diliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:18:39 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:53 --

CougaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım çok kötü manşette düzen yok resimler sünmüş içeriklerde bir orjinallik yok kopyala yapıştır mantığı iyi bir web tasarımcısı ile çalışın derim alanadı heba olmuş üstad. hayırlı işler.
Hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Bunlar biraz site dolu dursun haberleri gibiydi ve çalışılan editörler gerçekten işinde kötüydü bunun bende farkındayım bundan sonra böyle olmayacak. Herşey bir tecrübedir umarım hayırlısı olur. Yorumunuz için tekrar çok teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:24:47 -->-> Daha önceki mesaj 23:18:39 --

Kenshin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi ilk görüntülediğimde hayal kırıklığına uğradım. lütfen yorumumu yapıcı olarak alın ama özel yazılım vs ile uğraşmayıp wordpress ile siteyi oluşturduktan sonra sağlam bir magazine teması ile bambaşka bir site ortaya çıkartılabilir.
Wordpress yapısına hayranım, bana kalırsa bu yapıyı normal bir sitede kullanmak ilk olarak yapılacak en mantıklı şeydir bunu hep savundum. Ancak sitemde olmasını istediklerim bu yapıyla bu kadarda mümkün olmayabilir diye düşündüm. Özel yazılım kullanmamın temel sebebi budur. Özel yazılım çok çektiriyor ancak güzel yanlarıda var. Yorumunuz için çok teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:26:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:24:47 --

rkalkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain jenerik, diğer arkadaşlar gibi tasarımı bende özensiz buluyorum. arkaplanda çalışan yazılım belki kalitedir ancak, editörler bilgisiz sanırım, ölçeksiz en boy oranı korunmamış fotoğraflar eklenmiş, rahatsız edici görünüyor.
Yorumunuz için çok teşekkürler. İçerik konusunda %100 özgün olmakla beraber kalitesiz olduğunun farkındayım bunu tecrübe etmek biraz zor oldu ama dedikleriniz doğru. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:34:13 -->-> Daha önceki mesaj 23:26:42 --

Cyerol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"5) Onedio'dan çok farklı anket sistemi" sistemin farklı olduğunu kanıtlamak için bile rakip site verilmiş aklımızda yokken onedio karşılaştırması yaptırıyosun kolay gelsin.
Anket oluşumunu başlatan veya daha doğrusu herkese aşılayan onedio olduğundan dolayı bu söylenmiş. Anket denildiği anda zaten akıllarda bana kalırsada o site canlanır diye düşünüyorum ama bunu özellikle belirtmek için kullanıldığını düşünmüyorum. Onedio ile kulvarlarımız zaten farklı ve rakip olarak ben görmüyorum açıkcası, adı geçtiğinden dolayı belirteyim yaptıkları işe zaten hayranım. Yorumunuz için teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:35:41 -->-> Daha önceki mesaj 23:34:13 --

Monolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımı gerçekten çok beğendim. Domain zaten harika. Sorular sağ köşede olsa biraz daha iyi olur mu acaba diye düşündüm bi an sadece, altta çok dikkat çekmiyor gibi, yani siteye girer girmez göze çarpmıyor, sayfayı aşağı kaydırmak gerekiyor. Soru cevap ilgi çekici olabilir ve göz önünde olmasında fayda var. İnsanların ilgisini çekecek ilginç sorular sorup cevaplarsanız da tadından yenmez.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim dedikerinizi dikkate alacağız. Hepimizi için herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:37:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:35:41 --

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana Sayfada yemeklerin altında ki paylaş butonları kaldırılmalı bence. Zira bi mantığı yok.

Onun dışında aşağı doğru indikçe yeni içerik yüklenmesi benimde hoşuma gitmedi.

İç sayfalarda ki bölümlerde (İçerik, Yorumlama, Facebook yorum vs. ) Kesinlikle düz beyaz zeminde bırakılmamalı hepsi tek bi parçaymış gibi çok karıştırıyor.
Yorumunuz için çok teşekkürler yazdıklarınızı dikkate alacağız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:40:29 -->-> Daha önceki mesaj 23:37:42 --

nagodre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain: İyi, güzel de kadınların "bayan" kelimesini itici bulması gibi bir durum var. Keşke satın almadan önce bunu göze alsaydınız.

Tasarım: Tasarım için ne yazık ki iyi yorum yapamayacağım. Elbette zevkler, renkler tartışılmaz ancak bu kadar kişi beğenmemişse bir şeyler olmamış demektir.

Yakında ben de aynı sektöre gireceğim, birçok kadın sitesinin tasarımlarını inceledim. Tavsiyem, behance'e göz atın.
Tasarım konusunda gelen tepkilerin, tavsiyelerin, eleştirilerin her birisini değerlendireceğiz. Yorumunuz için çok teşekkürler. Yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:41:25 -->-> Daha önceki mesaj 23:40:29 --

Ipod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende genel anlamda beğenmemekle birlikte bana hoş görünmeyen birkaç yeri yazayım;
- Hiç sevmediğim Lazyload'ta gif bile yok,
- Sosyal medya logolarında bence sitelerin kendi renkleri kullanılmadı; yazıcıdan renksiz çıkarmıyorsunuz bir renk kodu var o kadar,
- Popüler /Yeni Haberler sekmesinde hangisinde olduğumuz anlaşılmıyor,
- Anasayfada Sidebar'ın bir kısmı boş kalmış,
- Slider'da resimler arası boşluk ve radius orayı hoş kılar.
Yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkürler yazdıklarınızı dikkate alacağız.