Lukaju adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim seni iyi anlıyorum yanlız şunuda bilmeni isterim ki teröristler çözüm süreçinde büyüme yapmadı. Asıl Ordumuz büyüdü. Ben geçen bu zamanlar Şemdinli'de derecikte Hudutta asker idim. Benim orda gördüğüm şu; devlet çözüm sürecinde hudutlarda inanılmazlar gelişme sağladı. küçücük karakollar tabur oldu bu tabura bağlı karakollar bu karakollara bağlı kalekollar yapıldı. Şu an hudut bölgelerinde eski yapı bina yok hepsi roketlere dayanıklı testlerinde bile bizzat ben vardım. Şuna dikkat çekilmeside gerekir ki önceden teröristler karakollar basardı ama şimdi basamıyorlar birebir sıcak çatışmaya girmiyorlar hep hainlikle bomba saldırıları düzenliyorlar. Bundan sonrada yapıcakları hep bombalı saldırılar olacak. İnternette biraz araştırma yaparsan dağlıca saldırısı sonrası yanılmıyorsam 75 leş 25 canlı ele geçirildi leşlerin resimleride internette var ayrıca. Yanı kısacası demem o ki umutsuzluğa kapılmayalım. Askerimiz polisimiz elinden geleni yapıyor. Ayrıca şunuda anlayalım ki işin perde arkasında pkk ile değil almanya, fransa, israil, amerika, iran, ırak, suriye, ingiltere, hollanda, vss... gibi ülkere karşı mucadele veriyoruz.
Cok harika aciklamissin kardesim. Agzina saglik

Bazi hocalarin dedigi gibi

Pkk kurt meselesi degil. Israilin kurtleri kirdirma meselesidir.
ALLAH kahhardir bunlari kahreder.