Domain'i beğendim, normalde .com'dan yanayımdır, sondaki "t" harfi uzantı ile iyi gitmiş. Tasarımı da beğendim; sade, direkt amaca yönelik olmuş. Bir de üye girişi var ancak üye ol yok, bu dikkatimi çekti, ben mi göremedim acaba?
Genel itibariyle başlangıç için yeterli. Ayrıca mobil uyumlu mu? Mobil uygulama var mı? En önemlisi de sitenin gelir modeli ne olacak?
Tavsiyem mobil uygulamayı ücretli sunmanız ancak ne derece satış olur, bilinmez.
İlginiz için teşekkür ederim. Anasayfa üzerinden işlem yaptığınız anda üyeliğiniz otomatik olarak aktif edilip üyelik bilgileriniz e-mail adresinize gönderiliyor. O bilgilerle tekrar giriş yapıp hatırlatmalarınızı inceleyebilir ve yeni ekleyebilirsiniz. Ayrıca site mobil uyumlu responsive'dir. Mobil uygulama şuan için düşünce aşamasında, önce bir ilgi var mı görelim. İlk etapta bir gelir elde düşüncemiz yok, belki ilerleyen dönemlerde eğer yüklü sms hacmi yaşanırsa sms ile bilgilendirme için cüzzi bir miktar talep edebiliriz.
unutkanlar için iyi bir proje
Özellikle benim için

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:47:33 -->-> Daha önceki mesaj 22:03:00 --
Bunlarda bildirimlerden görüntüler;