SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde anlamadigim her sehit haberinin ardindan TSK , hemen f16 lari kaldirip gidip gelisi guzel bomba atip geri gelmesi ve hemen haberlere servis edilip 20 /40/70 terorist olduruldu demesi.
İsin gerceklerine bakalim bombalanan her hedef son 12 yilda vurulan ayni yerler inanin oralarda dagda vs cayirda 1 adet canli yok hepside palavra
Ben bunun gibi haber servislerine kiziyorum neden cunku yalan haber ile milletin kizginligina bu sekilde yatistirmak olmaz
Olen tum asker polis benim vatandasim ama TSK bu sekilde olmaz heleki c4 gibi pasif patlayiciya dayanamayan zirhli arac mi olur ya o kadar para veriyorsun milyar dolar para etmeyen aracla askerimizi olume yolluyorsunuz
Dediklerine katılıyorum hocam bu klişeler artık kimseyi teselli etmiyor,yok f16 lar havalandı yok bölgede geniş çaplı operasyon başladı 30 sene önce de aynı muhabbet şimdi de,sen aktif önlemler alıp bu saldırıları önleyemedikten sonra hiçbirşeyin anlamı yok.Yalnız patlayıcı konusuna katılmıyorum saldırı yapılmak istendikten sonra ana muhabere tankı bile yok edilebilir önemli olan saldırı yememek,şimdi kullanılan zırhlı araçlar faydasız demekte yanlış belki kirpi gibi araçlar olmasa her gün 30 şehit verirdik,pkk artık daha seyrek noktalarda ve çok daha büyük miktarda mühimmatla saldırı yapmak zorunda kalıyor bu araçlardan dolayı,kahpeyle uğraşmak zor her zaman bir açık bulurlar.