mobilden baktım kaymalar mevcut. Tasarım daha iyi olabilirdi.
Mobil uyumlulukta bir kaç küçük kaymanın olduğunun farkındayız en yakın zamanda bunları çözeceğiz ve çok daha iyi olması için yenilikler yapacağız. Yorumunuz için çok teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:05:27 -->-> Daha önceki mesaj 00:57:25 --
Öncelikle hayırlı olsun yeni proje. Ancak tasarım kesinlikle geliştirilmeli düşüncesindeyim şuan anlamsız bir kayboluş yaşadım sitede
Ayrıca bayan kelimesi kullanımından dolayıda site çok tepki alabilir ilerleyen zamanlarda , biliyorsunuz bu zamanlarda çok tartışılan bir olay " kadın - bayan "
Tasarım yönünden gelen tepkilerin her birisini değerlendiriceğiz. Ancak önceki yorumlarımdada dediğim gibi bu tasarım bu işin içinde olanlar kadar bu siteyi kullanacak kişiler tarafındanda değerlendirerek yapıldı. Daha bir fidanız ve gelişeceğiz. Bayan kelimesi üzerindeki tutumun domaini almadan öncede farkındaydık ancak araştırmalarımız sonucu bunun belirli bir kesim tarafından böyle algılandığını ve bir sorun oluşturmayacağı kanaatine vardık. Ayrıca bayan - kadın kelimeleri arasında ayrım yapacak potansiyelin çok daha üzerinde bir seviyede kalite sunmayı planlıyoruz. Bu platformu oluştururken öncelikli düşüncemiz ülkemizde kadınların istediklerini bulabildikleri, sorabildikleri, başlarından geçenleri yada bilgilendirme amaçlı olarak istediklerini yazabildikleri bir özgür platform kurmaktı ve bu yolda ilerliyoruz.
Şuan sitemizde bu hedeflere yönelik blog, soru cevap, kişiler arası mesajlaşma, kişiler arası takip sistemi ve tüm bunların değerlendirildiği özel bir puanlama sistemi mecvuttur.
Değerleri yorumunuz için çok teşekkür ediyorum ve hepimiz için herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum.