OmerFan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Bana Kardeşim Deme. Senin Gibilerle Aynı Oksijeni Tüketmekten Bile İğreniyorum.

Bunun Başlıca Sebeplerinden Biri Ne Biliyormusun?
Senin Gibi Irkçıların Her Fırsatta Kürt Milletine Hakaret, Küfür ve Dışlama Girişiminde Bulunmalarından.

Bu Forumda Binlerce Kürt, Binlerce Laz, Binlerce Türk Vardır. Senin Yorumunu Gören Kürt Ne Yapacak Aman Ne Güzel Bana Hakaret Etmiş Hemen Sarılayım mı Diyecek ?

Benim Yan Komşum Kürt ( Şanlıurfa'lılar ) ve Gencecik Fidanları Geçen Sene Şehit Oldu. Babası Hala Etkisinde Ama Ağzından Çıkan Tek Laf Diğer Oğlumu da Bu Vatan İçin Şehit Vermeye Hazırım. diyor.

Ve Camlarında Benim AL BAYRAĞIM Asılı. Sen ve Senin Gibileri Kurban Ederim Böyle İnsanlara.

Haddini Bil İnsanlara Hakaret Etme.
Hangi mesajımda hakaret etmişim gösterebilecek misin?

byatlantis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen o şehitlerede laf ettin senin abin askerse diyarbakırda ölen kürt şehit asker ailesinin halini daha başka illerde yaşayan ölen veya daha önce ölen kürt şehitler polis ve askerler var senin bu lafı demeye hakkın yok
Benim kimleri kasttettğim çok net bu kadar nasıl çarpıtılabiliyor anlaşılır gibi değil. Bu ülke için şehit olan askerlere bu ülkenin bayrağına değerlerine sahip çıkan insanlara laf söylecek kadar karaktersiz değiliz benim lafım 20 tane çocuk yapıp sahip çıkmayan çocuklarının dağa çıkmasına göz yuman insanlara elinde apo bayraklarıyla slogan atan Türkiye Cumhuriyeti aleyhine proaganda yapan hainlere