Kardeşim ben zaten chp - hdp vs diye ayırmıyorum. Terör örgütünü destekleyenler belli Ermeni vs onu inkar etmiyorum. Ama doğuda kürtler 20 tane çocuk yapıp sokağa salıyorlar ve hepside polise askere taş atıyor ülkeye düşman tavırlar sergiliyor. En sonunda dağa çıkıyor. Madem bu kadar vatanını seven insanlar bunlar neden çocuklarına sahip çıkmıyorlar neden kendilerini kullandırtıyorlar ?
Öncelikle Bana Kardeşim Deme. Senin Gibilerle Aynı Oksijeni Tüketmekten Bile İğreniyorum.
Bunun Başlıca Sebeplerinden Biri Ne Biliyormusun?
Senin Gibi Irkçıların Her Fırsatta Kürt Milletine Hakaret, Küfür ve Dışlama Girişiminde Bulunmalarından.
Bu Forumda Binlerce Kürt, Binlerce Laz, Binlerce Türk Vardır. Senin Yorumunu Gören Kürt Ne Yapacak Aman Ne Güzel Bana Hakaret Etmiş Hemen Sarılayım mı Diyecek ?
Benim Yan Komşum Kürt ( Şanlıurfa'lılar ) ve Gencecik Fidanları Geçen Sene Şehit Oldu. Babası Hala Etkisinde Ama Ağzından Çıkan Tek Laf Diğer Oğlumu da Bu Vatan İçin Şehit Vermeye Hazırım. diyor.
Ve Camlarında Benim AL BAYRAĞIM Asılı. Sen ve Senin Gibileri Kurban Ederim Böyle İnsanlara.
Haddini Bil İnsanlara Hakaret Etme.