byatlantis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyarbakırda ölen kürt şehitde vardı senin gibiler yüzünden kürt askerler kürt polisler ülkesi için canını verirken senin böyle bi ırkçılık yapman nasıl bişeydir merak ediyorum


Madde 10 -
Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.

madde 216:
(1) halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

http://tbbdergisi.barobirlik.org.tr/m2012-102-1212

ayrıca bilişim polisine bu mesajını yollamayı düşünüyorum

Konu Linki ve Ekran Görüntülerini Aldım. Ben Gerekeni Yapacağım Zaten.