Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güzelde akıllı telefon tabletler vb şeyler dolu artık uygulama vs dolu yani açıkçası ben siteye giripte yazmaya üşenirim
Evet dolu fakat sade ve anlaşılır düzeyde değil. Siz az çok anladığınız için kullanabiliyorsunuz fakat herkes kullanamıyor. Biz biraz daha düz ve sade mantık yaptık. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz. İlk başta çıkış amacı bizzat kendimin kullanması içindi. Aklımda tutmak gereken çok şey oluyor ve hangi birini hatırlayacağımı şaşırıyorum. Telefondan da girip ajanda ayarlamak inanki daha zor. Direk böyle bir şey yapayım da yazayım geçeyim dedim. Sonra herkesin faydasına sundum. Kimse kullanmazsa da ben çok kullanacağım

depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tlf numarası seçeneğini direk kaldırın. politikalarında "biz 3. şahıslarla bilgileriniz pylaşmayız" diyen kocaman şirketlerin bilgilerimizi sattığını okuduk/biliyoruz. sonra abuk subuk smslerle rahatsız ediyorlar.
parayı görünce sizde satacaksınız eminim
Sms ile hatırlat seçeği zorunlu değil zaten. İsteğe bağlı ama maile göre daha etkili herkes maile dikkat etmeyebilir. Diğer konu ile ilgili son çıkan yasa ile böyle birşeye kalkışmak gerçekten yürek ister. En azından ceza ödemek istenmiyorsa. Sonuçta bu numarayı nerden edindiniz nasıl izin aldınız sorularının cevapları istenmektedir.

Ayrıca emin olun ki asla ve asla gsm numaraları hiç bir şekilde paylaşılmaz paradan daha önemli şeyler de var.