Bunlar da domain olarak baktığın zaman vasat. Binlerce milyonlarca reklam ücretleri ile duyuruldu, tanındı. N11.com - Netvarium yok Morhipo vb. 2 ay reklamlarını kesseler kimin aklında kalır bu isimler.? Ama bir Alisveris.com a Sahibinden.com a reklam bile gerekmeden beyine kazınır. Jenerik ve sektörel domainlerin önemi burada anlaşılıyor zaten. Yılda 1 milyon reklama verileceğine domaine verilir, sürekli bir reklam sağlanır, reklam bütçesini düşürür. Aynı zamanda kaliteli domain prestij de sağlar.

buradanindir.com dan geliyoruz, röportaj yapmak istiyoruz diyenler ciddiye alınmazken indir.com dan geliyoruz deyince kapılar açılabilir.

Geniş kapsamlı düşünmek gerekir. (aç parantez bunlar bire bir benim düşüncelerim değil üstadlardan öğrendiğim bilgiler harmanıdır. Ve tarafımdan kabul görmüştür.)

AlanadiCini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim son yazdığımada yorum yapabilir misiniz?

"Jenerik domainlerle karşılaştırıldığında evet haklısınız ama hepsiburada, hizliceviri, servisciamca, gittigidiyor vb projeleri düşününce bunlarda size göre vasat değil mi bu durumda?

Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim. Olumlu olumsuz yorumlara açığım ancak düşüncenizi tam öğrenmek istiyorum"