çekemezsiniz kargo takip numarasını verip müşterilerin bakmasını saglarsınız.
Link şeklinde
Takip numarasını kendim elle almak yerine kargo panelinden otomatik olarak almak zaten istediğim.
arkadaş zaten sorgu yapmak istemiyor sadece takip kodunu almak istiyor, ben öyle anladım.
Aynen hocam sadece kargo panelinden kargolanan siparişlerin takip numarasını çekmek istiyorum.
Şimdi yapamazsınız diyerek itici bir güç oluşturulmaz.. Aslında sunu sormak lazım..
E-Ticaret yazılımınız nedir?
XLS olarak Kargo takip numaralarını kullanıcılara ayrıştırarak Kargo Firmasından alabiliyor musunuz?
O Zaman bu ayrıştırıcı faktörü e-ticaret yazılımınıza entegre etmekle işe başlayabilirsiniz.
Aslında soru da çok havada kalmış sanırım..
Paket yazılım değil. Php ile hazırlandı.
Kargo firması kargo bilgilerini takip numarası vs. excel formatında panelinden indirmeyi sağlıyor.
Ancak benim istediğim, kendi sitemize sipariş geldiğinde sipariş dökümünü alıp kargo paneline yüklemeyip, kargolar dağıtıma çıktığında oradan da bi excel dosyası alıp kendi panelimize yüklemeyle uğraşmak yerine siparişlerimizi kargo paneline ekleyip, dağıtıma çıktığında takip numarasının otomatik olarak bizim panelimizedeki siparişlere yansıması.