Lagsız olmasını istiyorum. Gerçekten gözle görülür bir lag olursa iade etmek istiyorum.
Min 4-5 gb ram istiyorum.
SSD disk kesinlikle istiyorum.
Türkiye loc istiyorum.
Sınırsız trafik istiyorum.
2 veya 4 çekirdek hakkı istiyorum.
3 GHz altı işlemci istemiyorum. İ7 falan çok iyi olur mesela
Cpanel ücretinden kaçmak istiyorum. Bunun için vps öneriyorlar ama vps ile çok kasar diye düşünüyorum. Varmı böyle 32 gblık sunucuyu 3'e 4'e bölen ve SSD diske sahip olan. Reseller ile olur mu onuda bilmiyorum.
Sorunumu anlattım yardımcı olabilecek birileri mutlaka vardır diye düşünüyorum. Uygun fiyattan çok lagsız sıkıntısız olsun istiyorum. Oyundaki online sayısı arttıkça paket artırımı yaparım. Gerekirse verimerkezinize kendi donanımı getiririm. Ticketlerede güzel bir şekilde yardımcı olun arkadaşlar geçiştirmeyin lütfen. Yardımcı olun. Teşekkür ederim. Tavsiyelere de açığım.
Merhaba.
Yanlış anlamayınız ve lütfen farklı yerlere çekmeyiniz.
İstemiş olduğunuz VPS veya VDS sunucunun hiç bir sorun olmamasını istiyorsunuz, üstüne panel ücretinin olmamasını istiyorsunuz ve en önemliside en ufak bir kesintide geri iade istiyorsunuz. Bunları anladım pekala çok haklısınız.
Siz bu kadar şey istedikten sonra üstüne üstelik birde ucuz bir şeyler arıyorsunuz. Umarım aradığınızı bulursunuz.