saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bir projem için domain belirledim ve onun sosyalmedya hesaplarını oluşturmaktayım. Facebook sayfasıda oluşturmak istedim. Ama kullanıcı adı olarak alınmış ve sahibi birkaç paylaşım yapmış. Sayfadaki en son paylaşıma baktığımda en son 1,5 yıl önce aktifmiş. Bu sayfanın sahibine nasıl ulaşabilirim. Sayfa üzerinden mesaj attım ama 1 hafta oldu hala dönüş yok. Sanırım sahibi internet işlerinden elini ayağını çekti. Sayfayı sahibine ulaşamadan nasıl elde edebilirim? Marka tescili yapsam sonra facebook'a başvursam facebook bana devreder mi? Yoksa sayfayı kapattırmaya uğraşıp kapattırdıktan sonra bu kullanıcı adı boşa düşer ve alabilir miyim? Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

selam hocam ..mevcut 1 kullanıcı adını almanız cok zor ve hadi diyelim o kullanıcı adlı sayfa elinizde ve onu başka 1 sayfanıza aktarmanız cok zor silip kaldırsanız dahi alınamaz fakat 1 profil hesabında olmuş olsaydı ve profil hesabıda size ait olmuş olsaydı o zaman yapabilirdiniz sayfanıza aktararak kullanıcı adını .fakat ufakda olsa 1 şansınız var şöyle bişey :reklam yöneticisi hesabınız var ise ordan mail yoluyla talepde bulunabilirsiniz kullanıcı adını almak için ve anlatırsınız durumu sitenizle alakalı projenızı temsilciye ve kısa sürede size olumlu yada olumsuz yönde 1 cevap verırler .kolay gelsin