Mahkemeye taşıyabilirsiniz arkadaşınızın arayıpta hakaret etmesini bile soylemiyorum bende gerekeni yapıcam merak etmeyin. Elinizde root yetkisi vardı managed hizmet verdiğimi hiç bir zaman söylemedim. Ayrıca içinde 10 tane daha vps olmasına rağmen ben size yeni kurulan makinadan 2. hdd olarak eklenen eski harddiskin olduğu sistemin ana bilgilerini verdim ve bir sürü komut ile işlem yapıldı orda.

Ayrıca haziran ayı ödemesini, ödeme ayın ilk haftası olmasına rağmen 23ünde yapıldı ve ben herhangi bir işlem yapmadım. Para sorun değil en azından mağdur olmamanız için paypal ödemesi yaptığınız hesabınıza 3 aylık geri ödeme yaptım. Kusura bakmayın ben hep anlaşma tarafı oldum fakat siz gelip buraya yazdınız. Mahkeme yolunuz açık orda cozelim artık problemi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:10:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:28 --

Saldırı olayı demişsiniz , get saldırısı olduğu için , firmada koruma yok otomatik olarak belli aralıklarda null route edildi ip adresi olay bu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:22:23 -->-> Daha önceki mesaj 00:10:20 --

10 Ağustos 00:31

Sa

Usta

Acil

Ordamsn
evt

Erişim yok

Wps

Abi

Neden

Usta?
bilgiler ne

Appleturk.net

Pc de dilm
sıkıntı yok serverde acılıyor bende
sitede var problem gibi

Die rleri bilmiom

Paneller acilmio

Bi resetlesek
dosyalarınız silinmiş içinden ?
./ ../ .htaccess error_log index.html ipboardbackup/
root@server [/home/apptrk/www]#

Backup alio

Forumu deistrcek
server acık sorun yokki

1sn

Whm şifre deistrmisler

Erisememisler

Sen birdaha deistrp
cem321

Verirsen
yaptım

İyi olur

Tmm

➜ ~ ssh -l root 23.92.87.19
root@23.92.87.19's password: ********
Permission denied, please try again.

Böyle hata alıyorlar abi
tekrar denesinler

olmustu

yinme aynı sey oldu
sorun yok sistemde.
11 Ağustos 23:48
varmı problem
tasıdımı yoksa artık

Yo tasimadi

Calisio

Ustad

Bakabiliomusun Ftp ye
odeme yapıldımı bu ay bro

Hmm

Bakalim

Soralim

Ftp ye bakabilionmu

Bosmu

Eleman paris é gitti de unutmuş olabioir
sorun yok

Bi baksana kullanıyormu hala
tasırsa da problem değil acıkcası

Ama taşısa soylerdi
kullanıyor evt

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23:19 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:23 --

10 ağustosta yedek alınmış gibi ayrıca benimle muhatap olan arkadaşın söylediğine göre...