★ SD Kurumsal ★

★ Detaylı Bilgi ★

Tamamen sıfırdan tasarlamış olduğum, PDO alt yapısı kullanarak yazılan SD Kurumsal Web Scriptini yakın zamanda satışa sunacağım.

Konuyu açmamın nedeni ise, hem tanıtım konusu açmak hem de ön sipariş toplayarak satın almak isteyen ilk 5 kişiye 50 ₺ den satmak istememdir.

Ön siparişler için konu altından "Tamamlandığında almak isterim." tarzı mesaj bırakmanız yeterlidir. Script tamamlandığında özel mesaj ile size ulaşıp 50 ₺ lik kampanyadan yararlanmanızı sağlayabilirim.

★ Genel Özellikler ★

RESPONSİVE TASARIM
Bootstrap 3 kullanılarak hazırlanmış %100 mobil tasarım.

SEO UYUMLU BAĞLANTILAR
Sitede bulunan tüm iç bağlantılar SEO ya uyumludur.

SAYFA YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak sınırsız sayfa ekleyebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz.

HABER YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak sınırsız haber ekleyebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz.

SLİDER YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, slider ekleyebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz.

FOTOĞRAF YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak sınırsız resim ekleyebilir, silebilirsiniz.

LIGHTBOX
Sade Lightbox ile resimleri sayfa dışına çıkmadan sayfa içerisinde inceleyebilirsiniz.

BÜLTEN YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, bülteninize kayıt olan ziyaretçilerinize posta gönderebilirsiniz.

İLETİŞİM YÖNETİMİ
İletişim Formundan gönderilen tüm mesajları yönetim panelinizden okuyabilirsiniz.

ÜRÜN YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, sınırsız ürün ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, sosyal medya linklerinizi düzenleyebilirsiniz.

DOSYA YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, farklı türdeki (.docx, .xlsx, .rar, .zip vs.) dosyaları yükleme yapıp, otomatik bağlantılarını paylaşabilirsiniz.

META YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, sitenizin keywords, description ve ek meta (og) ayarlarını yapabilirsiniz.

ARAÇ YÖNETİMİ
Yönetim Panelini kullanarak, Google Webmaster Doğrulama, Google Analytics, Yandex Metrika gibi araçların javascript ve meta kodlarını kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

★ Fiyat Bilgisi ★

Fiyat: 100 ₺
R10.Net Üyelerine: 70 ₺

(Tekli satış fiyatıdır. Her domain için bir kere lisanslanmaktadır.)

Not: Olumlu veya olumsuz, görüş ve yorumlarınıza açığım. "Şunu da ekleyebilir miyiz ?", "Şu olsa satın alırım." dediğiniz içerikleri de size özel ekleyip, çıkartabiliriz.