Değilim ancak bu yıl adayıyım.
1- Sayısal çözmen lazım MF-4 puanı ile almakta. LYS 'de fiz-kim-biyo 'da çöz.
2- İlk sene temel fizik mat Dil anlatım İngilizce inkılap algoritma temelleri sonraki seneler iş hukuku, programlama temelleri, tasarım, modelleme, yazılım geliştirme güvenlik. Ancak dil olarak C gösteriyorlar genelde fakat orada alınacak dersler ile %100 bir dil uzmanı çıkacaksınız diye bir şey yok derslerde çünkü youtubedaki veya herhangi bir akademideki gibi anlatım olmuyor. En azından bahçeşehirde bu şekilde arkadaşımın dediğine göre.
3- Bir kaç bilgiden kastını anlayamadım ancak eğer kendini geliştirmezsen mezun olunca yine ekmek zor bulursun ülkemiz standartlarında...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:57:30 -->-> Daha önceki mesaj 18:53:01 --
NOT
Bu arada eşit ağırlıkçıysan ek olarak sayısal çalış tamamlarsın, yazılım müh.'de olursun.
Çözmekten korkma ben 2 yıldır dildeydim son yılım işte sayısala geçtim
2 yıl dil ve sonrası sayısal zor olmayacak mı? 4 yıl sayısal daha avantajlı olmazmıydın? Ayrıca şimdiden üniversitede ki derslerin alt yapısını hazırlamak için googlede hangi dersi aramalıyız? Kesin olarak C dersi ile başlıyorlarsa, C öğrenmek avantajlıdır değil mi?