liderpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürünün fiyatı metre fiyatımıdır?
bu ürünü sattığımzda müşteri kendisi monte edebilirmi?
Evet edebilir, Extra bir delik delmesine gerek yok. Mevcut delikler ile montaj edilebilecek bir yapıda.

Yeni video'u ekliyorum birazdan. Ordan çok daha anlayabilirsiniz.

modamel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40a alıp 60a satmak satmak az kar bırakmaz mı diyecektim ki manyağın biri 50ye satabilirsem almak isterim demiş. Satışları az bulursa 45e düşüren bile olur. 2009'dan beri bu işleri yapıp aç kalan insanların neden aç kaldığını düşünmüştüm kendi kendime heralde sermayeleri falan yok demiştim ama şu anda bambaşka bir fikirdeyim.

Konuya dönersek naçizane tavsiyem kar marjını arttırmanız ve daha alt fiyata satanların bayiliklerin iptal etmenizdir. Siz eticareti pek bilmiyorsunuzdur diye tavsiyede bulunmak istedim. Ciddi bayilik verenler etiket fiyatından %40 iskonto ile verirler ve kendileri gönderirler. Yani bunları siz göndermelisiniz sipariş gelince. Hem bu şekilde kargo da ucuza gelir. Alıcılara irsaliye ile gönderin ay sonu bayilere fatura kesin alıcı öder gönderin bu faturayı.

Ürününüz çok güzel umarım başarılı olursunuz.

ha bir de videolara ingilizce altyazı ekleyip alibaba.com'a ekleyin ürününüzü. Sonra büyük perde markalarına yazın bu mal dünyaya satar. ilk ihracattan sonra da paraya kıyın premium üye olun. Size çok iyi yol gösterdim kendimle gurur duydum
Öncelikle teşekkür ederim mesajınız için. Bu konu'yu ben ilk 2013'de açmışım ozamandan beri üretip satıyoruz.Ev tekstili fuarında sergiliyoruz bu ürünü son 3 yıldan beri.

Kimse konuya yazmıyor diye unutmuşum bende. fiyat konusunda haklısınız fiyaları biraz daha aşağıya çektik.

Ben size minik bir tavsiye'de bulunayım, Forumda veya normal hayatta kimseye "Manyak" demeyin hoş bir tabi değil.

Kendinizle gurur duyduğunuza çok sevindim.