yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel bir tema açıkçası iki sitem için almayı düşündüm ancak 2. domaın ıcın ındırım yok, domaın değişim aldıgınız gibi kullanmanız gerekir yapmıyoruz etmıyoruz gibi ifadeler oldugundan vazgeçtim. Çünkü bu tür arkadaşlarla daha önceden de sorun yaşamıştım. ama tema güzel hoş görünüyor iyi satışlar.
Yorumunuz ve temayı beğendiğinize sevindim fakat temadaki açıklamlara tavır koymanız ve daha temanın arkasından nasıl durduğumu ve kullanıcılar için elimden geleni yaptığımı bilmediğiniz için burada konuşmanız ve bu tür ifadeler kullanmanız yanlış.. Domain değişim konusuna gelecek olursak. Öncelikle herkesin amacı nedir büyüyebilmek ve adsense reklamları ile hatrı sayılır bir gelir elde etmektir. Şimdi bu kişi bir domain alır onun üzerinde yoğunlaşır bizden tema alır ve o domaine lisanslanır, sorunsuz şekilde kullanıma devam eder yani bu kişinin domain değiştirmesi zaten herşeye 0 dan başlaması demektir bana bu konu hakkında çok soru gelmektedir adsensem ban yedi lisans değiştirelim domainim ban yedi lisans değiştirelim hayır anlamıyorum ban yediren ben değilim onun cezasını ben neden çekeyim ??. Yada adamın canı sıkılıyor linsans değişimi istiyor yok arkadaş lisans değişimi yok gerçekten zor durumda olanlar için yardımcı oluyorum ama bana bu tür şekilde gelip lisnas değişimi istemesi yanlış bir şeydir sizde bunu kast ediyorsanız almamanızı tavsiye ederim ve almadığınız için sevinirim bile. Diğer konu ek lisans için uygun fiyat olayı. Ben bunu diğer temam da tecrübe ettim. Ek lisansı baya düşük fiyatta tuttum ve o fiayata dalga geçildi ayrıca 1 kaç kişi devamlı ek lisans fiyatından satış bile yapan oldu. 1 kişi lisans alıyor diğerlerinin ek lisastan eşe dosta her yere alıyor oda yetmezmiş gibi birde satış yapıyor. Ben bunları görünce demek ki iyilikten anlaşılmadığını bana tokat gibi cevapla verildi. İşin özetine gelirsek konuda ne yazıyorsa odur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:57:24 -->-> Daha önceki mesaj 11:48:33 --

KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Admin panele girince güncelleme dosyanı indirin uyarısı var.İndirdik den sonra güncelleme işlemini nasıl gerçekleştireceğiz.
İndirdiğiniz dosyaları tema klasörünün içine atmanız yeterlidir. Bununla ilgili gerekli bilgilendirme pm ile sağlanmıştır.