Marjinal kredilikargo.com a bakiye yukleyerek kargoyu ucuza getirebilirsin surat kargonun . buda benden sana bir guzellik olsun
Eyvallah. Kargoyu alıcı ödeyecek ama işte.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:12:26 -->-> Daha önceki mesaj 10:34:00 --
Hayırlı satışlar, mesajım bulsun dönüş yapacağım.
Hayırlı satışlar.
Allah kolaylık versin hocam.
5kg adana ya kargo ne tutar?
Yardimci olmak isterim.sanalpazara koyabilirsen kargo uygun olur.
Pm bbekliyorum
Hocam öncelikle kargo firmaları ile görüşüp fiyat alsaydınız anlaşma falan yapardınız belki. İndirimsiz gönderilirse dünyanın parası tutar kargo. Birde resim eklerseniz gördükten sonra kargoda uygun olursa alabilirim.
Kuru fasulyeyi çok severim. Bir kaç arkadaş alıp, denedikten sonra eğer beğenirlerse ben de almak isterim.
Yaz-kış, sabah-akşam her zaman yerim ben

Kaliteli bir fasulye olması yeterlidir
Geri dönüşleri bekliyorum, hayırlı satışlar.
yardımımız olsun isterim paypal varsa 3 kilo alayım hocam sürat kargo ile anlaşmam var kargo sıkıntı olmaz...
Hayırlı satışlar, birde r10 da turşu buldukmu tamamdır.
Hayırlı satışlar hocam almayacağım ama böyle bir konu açıp babanıza yardımcı olmanız beni sevindirdi garip bi duygu oldu
Böyle birşey yazmak istedim hayırlı satışlar bol kazançlar

R10'da böyle faydalı konular görmek gerçekten güzel
Tebrik ederim hocam sizi, inşallah satarsınız babanıza da yardımcı olmuş olursunuz, çok takdir ettim. Hayırlı satışlar.
Şeker fasulye ufak taneli olmaz iri taneli olur, yanlışın var. Fotoğraf koyarsan daha iyi olur ayrıyetten.
Hayirli satislar mesajim bulunsun
Fiyatta koysanız

Kargo ücretide önemli. 5 kilo fasulye alıp kargo ile 10 kilo parası ödemek koyar insana
bir resim olsada görsek kardeş iyi olurdu hayırlı satışlar
Marjinal kredilikargo.com a bakiye yukleyerek kargoyu ucuza getirebilirsin surat kargonun . buda benden sana bir guzellik olsun
Toplu alıntıdan dolayı özür dilerim.
Konuya resimleri ekledim. Büyüklüğü görmek için de yanına 25 KRŞ koydum.