anlaşılan bu işte iyi para olduğunu herkes öğreniyor yavaş yavaş, rekabet olmasın diye kötüleme kampanyası yapıyorsunuz
sizi gidi zenginler siziii, biraz da biz kazanalım nolacak yahu
ben birasa rakabet olmasından yanayım cok guzel paralarda bırakıyor herkes gelsin sektore
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:31:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:30:19 --
Asıl sormak istediğimiz soru peki reklam yerleşimlerini nereye yapmalıyız hocam tek reklam şeklinde oyun girişine mi yoksa daha farklı bir şekilde mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
öldugunde mause reklam üszerine gelmesin reklam birimini ya aşagılara koy yada en tepeye reklamı tam ortaya koyma isder isdemez mause üsdüne geliyor
bu kaynakalrı aslında kımse vermez ama sekdorde ipsiz kulpsuz adam cok herkes usdune alınmasın adamalar spriti kuruyor hak etmedigi sekilde paralar kazanıyorlar. cunku sekdorde işin erbabı adam az adam sırf reklama tıklansın diye oyun kuruyor bilmiyorki bu bizlere zarar ben adwors veriyorum bana zarar. rekabet olursa adwors reklamı veren olur google derki aa bu sektorde para var kımseyi banlamaz işini adam gibi yap yeterki, rekabet olsunki guzel hizmet olsun farklı farklı oyunlar kurulsun