Selamun Aleykum arkadaşlar, bir haber sitem var ve özel tasarım yaptırmak istiyorum. TE BİLİŞİM yazılımını kullanıyorum. Kendilerine sorduğumda bir arayüzcüye tasarlatırsanız giydirmesini biz yaparız dediler.

Örnek verecek olursak http://www.bayburtpostasi.com.tr/ adamlar tebilişim kullanıyor ama farklı tasarım yaptırmış gerçi sağ blok ve haber görüntüleme felan aynı sadece belli başlı yerleri değiştirmiş.

Ben bunlar gibi değilde daha çok Anadolu Ajansı'nın veya f5haber'in sitesi gibi sade gözü yormayan şık bir tasarım istiyorum. En önemli kısım şu; adsense reklam boyutlarına uygun çizim.

Aslında bunlar daha sonra anlatılacak işler, şimdilik bu işi severek yapan tasarımcıların referanslarına bakmak istiyorum. Çok iyi tasarımcılar var tek tek PM atmaktansa bir konu açayım isteyen yazsın dedim, inşallah yanlış yapmamışızdır.

Arkadaşlar kurumsal bir firmayız ve sitenin ortaklarındanım böyle teknik işlerle ben ilgileniyorum. Eğer bu işi yaptırabilecek tasarımına güvendiğimiz, güzel iş çıkartacak birini bulursak ve tabiki en önemlisi fiyattada anlaşırsak (: malum önümüzde seçim var, nakit peşin ödeme yapıp çalışmalara başlarız. Bu arada ulusal değil yerel bir haber sitesiyiz.

Daha önce yapdığınız çalışmaları bekliyorum illaki haber sitesi tasarımı göndermenize gerek yok portal veya kurumsal tasarımlarınızda olur, zaten bakınca az çok anlaşılıyor kaliteli tasarım. Kolay gelsin.

Referanslarını gönderdikten sonra merak edenler için site adresini pm atabilirim.