Konu
CrativePort Blog Teması | HTML5 & CSS3 | Responsive ★ Sınırsız Renk ★ Full SEO ★ Hız ★
05-09-2015, 17:22:14
Kebelek
CreativePort Wordpress Blog/Portal Teması Yayınlandı!!!
-Her cihaza mükemmel uyum, tamamen duyarlı tasarım.
-Otomatik öne çıkarılmış görsel, 10 farklı özel bileşen ve çok daha fazlası CreativePort Temasında.
-Yüksek SEO Puanı; Arama motoru optimizasyonu(SEO) günümüzde olmazsa olmazlardan, CreativePort Temasında bu konuya özellikle dikkat ettik, bu sayede temayı kullanan siteler sıralamalarda daha yüksek konum elde edecek ve rakiplerinden bir adım önde olacaklar.
CreativePort Temasında sıfır adet kodlama hatası vardır, Arama Motorlarının çok dikkat ettiği bir konu olan W3 Validator'e en uygun şekilde kodlanmıştır. Her bir satırı özenle yazıldı.
-Sade ve güzel tasarımıyla öne çıkan CreativePort, yönetim paneli ile sitenize tam yetki veriyor, sitenizin renk/bileşenler/sosyal medya/sabit yazılar vb. daha bir çok ayarı CreativePort Yönetim Panelinizden tek tıkla yapabilirsiniz.
-2 farklı manşetiyle, ziyaretçi odaklı tasarımıyla, sadeliğiyle çok seveceğiniz CreativePort teması, bildiğiniz diğer tüm blog temalarından daha farklı. Ayrıca CreativePort Temasını kullanmak için hiçbir ekstra eklentiye ihtiyaç yoktur, temada her şey kod ile yazılmıştır, hazır hiçbir sistem kullanılmamıştır, bu yüzden tema çok hızlıdır.
CreativePort
teması lisans başına
50 TL
'dir. Ek lisans başına
+25 TL
'dir. Sınırsız lisans için iletişime geçiniz.
Dilerseniz temanın kurulumu tarafımızca yapılır.
İLETİŞİM;
- Skype & E-mail:
sembolmurat@hotmail.com
- PM, 7/24 iletişime geçebilirsiniz.