Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzun yıllardır kullandığım bir şirket vardı ama bazı nedenler ile birkaç ay önce değiştirdim. Yeni geçtiğim şifkette sürekli CPU sorunları ve hesapların suspend edilmesi ile karşılaşıp duruyorum. Önceki şirketimde 15k tekil hit 50k sayfa görüntülemede hiçbir sorun yaşamazken şimdi 100 tekil hit ve sadece 250 kadar sayfa görüntülemede sorunlar yaşamaya başladım. Bu durum tabi ki insanın canını sıkıyor.
Her neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Reseller veya VPS olabilir. 8-10 adet WP site barındıracağım. Şu an sitelerin kapasitesi çok çok düşük ama 100 GB alan ve 1 TB kadar aylık trafik istiyorum. En önemlisi hesaplar zırt pırt suspend edilmesin (önceki şirketimde çok çok yüksek hitlerde 5 küsür sene kullanmama rağmen 1 kere bile yaşamadım, yeni şirkette 2 ayda haddi hesabı yok. Sitelerde değişiklik falan yapılmadı hitler 15-20k lardan 1k'nın altına düştü buna rağmen durum böyle) Diğer önemli bir nokta ise eğer bir sorun varsa ilk önce müşteri ile iletişime geçip bir çözüm düşünen herşeyse suspend uygulamayan bir şirket arıyorum. Tükiye lokasyon tercihim.
Diğer önemli noktalardan birisi kurumsal ve TİB onaylı olması...
Son olarak mevcut 8-10 adet küçük kapasitede sitelerimi aynı şekilde, sıkıntısız yeni hostuma taşınması gerekiyor. Bu işlemide yapabilecek bir şifket olursa sevinirim.
Yukarıdaki şartlara göre özellikle CPU anlamında 1-2k hitte (basit WP site) sorun çıkarmayacak, kurumsal, TİB onaylı ve sitelerimi taşıyabilecek bir şirket ile çalışmak istiyorum. Tekliflerinizi yıllık ücret ve paket özellikleri olarak bekliyorum.