Bugün yeter dedirtti bu coğrafya. *** arkadaş herhangi bir parti veya siyasi görüşüm yok. Şimdi aranızdan soran olacak, sen nasıl adamsın bir düşüncen yok gelip burada ahkam kesiyorsun. Benim siyasi düşüncemin olmamasının sebebi orada beni temsil etmeye layık birinin olamaması ve o vekillerin ağır psikolojik sorunu olan insanlar olması.

Bakıyorum her gün ya istisnasız her gün evine ekmek götürmek için kurtlar sofrasına oturmuş yaşları 20-30 arası bir asker bir polis bir doktor bir İNSAN hayatını kaybediyor. Bu kadar kolay olamaz ya insan hayatı bu kadar kolay olamaz. Bir an en sevdiğinize bakın ve bu insanın sırf siyasi emelleri uğruna insan katletmeyi göze alan bir zihniyet uğrana vurulduğunu ve hayatınızda bir daha olmayacağını düşünün.

Aklım da almıyor ne olacak yani nereye kadar böyle gidecek. Sana emanet bir canın var ve ölünce kefene sarılıp gideceksin. Bu neyin hırsı neden bu egolar senin aldığın nefese kadar sana sahip olmuş durumda.

Bir çocuk düşünün ki kumsala ölü cesedi vuruyor. Ya bu dünyanın en acı olayı olmalı. Üzerine söylenecek yazılacak sayfalarca şey varken kanım dondu diyecek bir şey bulamadım arkadaş.

Yabancı ülkelere bakıyorum, *** yapılan binadan yaşanan bir ihmal görevli kişiyi görevinden ederken bizde memleketi katledip birde üzerine bundan kendine pay çıkarmaya çalışan insan sıfatındaki varlıklarla dolmuş.

Her tarafta iş sorunu var ve ekonomi iyiye gidiyor ! Ama atama alamayan öğretmen polis olmuş ve daha 1 ay geçmeden şehit edilmiş. Bizde tv de birkaç saat üzülüp sonra devam ediyoruz hayatımıza.

Doğuda polis arkadaşımla konuşuyorum o televizyonda gördükleriniz nur nimet diyor. Bunların ne zaman iyiye gideceğine dair bir açıklaması bir yorumu olan varsa Allah için bana anlatsın. Ne zaman bu ülkeye din özgürlüğü, kılık kıyafet özgürlüğü, düşünce özgürlüğü gelecek. Ne zaman bu ülkede suçlular suçu kadar ceza alacak. Yemin ediyorum kafayı yememek elde değil. Daha sayfalarca yazacam ama kitap ta yazsan değişmiyor işte. Toplumun sosyolojik yapısını inceliyorum ve ulaştığım şeyler o kadar komik ki inanamazsınız. Hayattaki gayen ne diyorsun çok para kazanmak diyor, bunun için ne yapıyorsun diyorsun kocaman bir hiç cevabını alıyorsun. Ha birde o para kısa zamanda kazanılacak onu da unutmayın. Bir diğeri geliyor karı kız peşinde ömrünü harcamış, bir ömrü daha olsa onu da feda edebilecek cinsten. Nereye gidiyoruz ne olacağız hiç belli değil, düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyorum. Kafanızı şişirdim belki çünkü bu konuları konuşmak yerine para, eğlence, dedikodu, oyun konuşmak daha tatlı geliyordur.

Kendinize iyi bakın (İyi bakın çünkü 1 saat sonra yaşayacağınız garanti değil) Sağlıcakla kalın...