Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki paylaşımlı Class IP mantığı nedir hocam? Mantık olarak aynı ip'i kullanan aynı makinede ki sitelerden hep çekinmiyor muyuz? Bu sitelerin kendi sitemize de spam yaptığı taktirde zararı olacağını düşünmüyor muyuz? Peki aynı ip'i paylaşımlı olarak başka sitelere de verecekseniz değişen ne oluyor?

Kusura bakmayın yanlış anlamayın kafamda ki soru bu yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim. Ona göre bende kendime yeni host almayı planlıyorum.
Öncelikle yorum için teşekkürler. Tabi soracaksınız bizden taraf sorun yok hocam.

Şimdi şöyle izah edeyim. Paylaşımlı IP atanıyor doğrudur ancak normal IP lerde tek Ip de binlerce site varken SEO reseller de ise IP başına maksimum 50 kadar site ekliyoruz. Yani risk çok çok daha az.

Ayrıca türkiye genelinde IP sıkıntısı çok fazla. ve IP fiyatları özellikle A ve C Class Ip için çok çok yüksek. Normal IP 3 TL iken Class Ip 15 TL

Hal böyle olunca paylaşımlı olmak zorunda.

Zaten forumda 1 IP tek kişiye verilen bir sistem yapılsa fiyatlarına katlanacak kimse yoktur diye düşünüyorum.

SEO resellerde önemli olan her sitenizin farklı Class IP de olması yani kendi sitelerinizden aldığınız linkler farklı sitelerden gibi görünecek.

Dolayısıyla bu size maksimum fayda sağlayacaktır.

Ayrıca şu çok açık. SEO reseller %100 SEO değildir. Ancak özgün siteler ve özgün içerikler ile Linkwheel yaparsanız çok büyük bir adım atmış olursunuz.

Sadece SEO reseller satan bir firma olarak değil, aynı zamanda bu yöntem ile kurumsal web tasarım müşterilerimize SEO hizmeti de veren bir firma olarak yazıyorum bunları