black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumları hakkında bir fikrim yok doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama siz burda semele ismiyle sokak ağzını kullanarak cevap verirseniz yakışmaz. işte bu yüzden kendini aşmış firmalar r10da dolanmıyor
Konun dışında tartışmalar niçin? Genelde bu tarz konularda aa indi inmedi diye tartışılır. Sanırım burası indirilemeyince saldırılar network üzerinden değil başka türlü yapılmaya başlanıyor. Sıkıntı bu. Büyük firmalardan kastınızın ne olduğuna bakmak lazım olay bütçe ve ciro ise biraz Semele markasını araştırın derim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:42:31 -->-> Daha önceki mesaj 17:40:35 --

iptables adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sunucu almışsınız demedim zaten OVH Pop noktasına bağlanmışsınız sanırım. Hoş diğer arkadaşlar bu işi OVH'tan sunucu kiralayarak yaptığınızı sanıyor hala onların yorumlarını da şaşkınlıkla okudum.

OVH'da o hizmetin adı "OVH Dedicated Connect" olarak geçiyor dedicated sunucu kiralamışsınız manasına gelmiyor yani öyle bir izlenim oluşmasın.
Aslında evet hizmet tam olarak bir tünel üzerinden bgp connectionun sağlanması ve İzmir'deki bizim verimerkezimizin bu bgp üzerinden anons yapması.

Ama kullanılan firma voxilty. Bunun haricinde ek rullar için izmirde de 2 x 10gbps kapasiteli ek bir cihaz ek rulları düzenlemekte