Merhaba arkadaşlar. 3-4 Senedir web işleriyle hobi olarak uğraşıyorum. Güzel paralar kazandığım zamanlarda oldu, çuvalladığım zamanlar oldu. SEO konusunda az çok birşeyler öğrendik, kaptık. Fakat artık böyle 3-5 siteyle değilde tek bir proje sahibi olmak ve ona asılmak istiyorum.
1 site açıp 1-2 ayda inanılmaz hitler yakalayanları görüyorum. Nasıl oluyor aklım almıyor. Şans mı desem tecrübe mi desem... Hiç bir sitemde hiç bir zaman çalıntı, kopya hatta alıntı bir içerik bile barındırmadım. Her gün 10 yazı değilde 1 özgün yazı paylaşmaya çalıştım. Ufak tefek tanıtım yazıları aldım. Yabancı bir site açtım tuttu ve bir süre sonra yurtdışından güzel bir teklif geldi sattım.
Şimdi ki projem bir film sitesi. Şimdi aman gerisini okumaya gerek yok diyenler oluyordur ama genel değil animasyon filmleri üzerine, sadece bu konuda içerik barındıran bir site açacağım. Domainim, hostum hazır bugün yarın temamıda alıp başlayacağım. Alexa'ya çok önem vermeyen birisi olarak 2. ayında sitesini 100-150k ya sokanların bunu nasıl başardığını hiç anlayamadım. Site içi optimizasyon diyorlar, okuyup yapıyoruz ama pek tutmuyor ya ben yapamıyorum yada yapan çok iyi yapıyor.
Ricam o ki bu işte gerçekten tecrübe sahibi, daha önce bu verdiğim örnekleri başarmış birisi/birileri varsa her zaman yardımı kabul ederim. Başlangıç olarak neler yapmam gerektiğini, nasıl güçlü bir temel atacağımı anlatacak veya yapmama yardımcı olacak birisi varsa çok mutlu olurum. Siteye maliyetten kaçınmayacağım açıkcası. Belki 2 bin TL kadar başlangıçta bir bütçe ayarlayabilirim ama bu istediğim yardım için önceliğim ücretsiz olması
Umarım anlatabilmişimdir olayımı, okuyan herkese teşekkürler.