PikselTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam hocam, bu gibi durumlar mp3 müzik resim görsel, icon amblem, gibi telif hakkı içerisinde olan materyaller. durum firmanının itirazına gelmeden google nin kendi algoritmasında uygulamanızın kapatılmasına yol açar uyarır uygulamanızı yayınlamaz düzeltirseniz tekrar açılır. googlenin nasıl bir algoritması var bilmiyorum mesela online film izleme uygulamarı tamamen google şartlarına göre yasak olmasına rağmen yıllardır aktif olan uygulamarda var hemen banlananda. google bu market işinde gerçekten çok saçma politikalar izliyor. ha diyeceksinizki spotify nasıl kapatılmıyor. veya ona benzer mp3 uygulamaları. duyduğum haberlere göre spotify ye çok büyük telif hakkı davaları açılmış adamlar ödüyor yoluna devam ediyorlar.
Hocam teşekkür ederim yorumuna. Telif hakkıyla korunan içerik için lafım yok, ben özellikle indirmeye imkan veren sitelerden alınan bedava müzik, wallpapers tarzı içerikler için durumu merak ediyorum. Bu tarz uygulama yapan arkadaşlar, satın mı alıyorlar? nasıl bi yol izliyorlar acaba? çok ilginç uygulamlara rastlıyorum albüm tarzı, bunlar nasıl geçiyor teliften anlamıyorum
Haksız kazanç ta sağlamak istemiyorum o yüzden soruyorum.