yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu çok önceden vardı bildiğim kadarıyla. her sitede izin vermiyor buna. kazanç sağlanmıyor bundan bildiğim kadarıyla. sayfa dolaşımını arttırıyor işte.

tek bir kod veriyor. o kodu analytics kodunun üstüne altına yerleştirin tamamdır. tüm sitede aktif oluyor.

Dünkü istatistikler:

vinyet reklam
dün: gösterim 2 - tıklama 1
bugün: gösterim 5 - tıklama 0

sabit reklam
dün: gösterim 124 - tıklama 0
bugün: gösterim 371 - tıklama 0

çok büyük beklentileriniz olmasın yani. tıklama başına yüksek gelir vermiş gerçi ama göründüğü gibi çok tıklama olmuyor. rapora tıklamayı geç yansıtabilir yalnız. onun için gün sonunu beklemek lazım. gündüz bir rapor daha veririm ordan belli olur etkisi.

YARIM SAYFA REKLAM

SAYFA ALTI SABİT REKLAM (Dominos Reklamı)

Aynen hatta To ve Tbm değeri çok düşük olduğu için genel Tbm yede kötü etki edebilir.

yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı şey değilki hocam. tamam bu reklam modelleri vardı ama sadece mobil uygulamalar için aktifti. şimdiyse normalde adsense kullanıcılarına açılmış.

benim istatistikler şekillendi, sistemine gelmeyenler hiç merak etmesinler kaybettikleri hiçbir şey yok.

sabit reklam 1000 defa görüntülenmiş 1 defa tıklanmış.
vinyet reklam 12 defa görüntülenmiş tıklama yok. toplam kazanç geceden beri 0.16 tl

sabit reklamı iptal edin. bu verimlilikle çıkması hiçbir işe yaramaz. hatta zarar verir. sadece vinyet reklam aktif.
Kocaman bir hayal kırıklığı olacak gibi görünüyor,bende de durum aynı

ncAtaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelmiyen arkadaşlar üzülmesin banada gelmedi ama hite veya kullanıma göre dağıtacaklarını sanmıyorum her panele düşecektir elbet...
Özel bir şey değil tüm Adsense kullanıcılarında olacaktır ancak Beta aşamasında olduğu için sanırım geliri yok denecek kadar kötü. İşte benim Dün ve Bugüne ait veriler. Ben şimdi deaktive ettim zaten kazandrmıyor bari ziyaretçiyi rahatsız etmesin genel To ve Tbm etki etmesin.