Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bu "eklentiyi aktif etmiyorlar,etmeleri lazım" diye şikayet konusu mu yoksa "iademi yapacaklarmı acaba" diye bu adamlar belki benim iademi yapmayabilir,paramın üstüne yatar konusu mu ben anlayamadım?

Bizim koşulsuz şartsız ne olursa olsun 7 gün içinde iade garantimiz var. (mobil ödeme hariç)

Ödemeniz ise muhasebe çalışanlarımız tarafından muhtemelen öğlene kadar iade edilecek.Kredi kartı iadelerinde bankanıza bağlı olarak 1-4 iş günü içinde bakiyenize yansıyor.
Neden bu kadar savunmacı bir yapınız var anlayamıyorum. Bu ne eklentiyi aktif etmeleri lazım konusu ne de paramı vermiyorlar konusu. Tüm konuyu okuduysaydınız para ile ilgili olumsuz değil olumlu konuştuğumu görürdünüz. Bu birincisi.

İkinci olarak da eklentiyi aktif edin, nasıl etmezsiniz falan da demedim. Konuyu açtım çünkü bu eklentinin falan ne olduğunu bilmiyordum. Sağolsun bir kaç arkadaş konu ile aydınlattı, ben de kendime bu site için bu eklentinin aktif olduğu bir hizmet aramaya başladım bile.

Özetle şunu diyebilirim ki verdiğiniz hosting hizmetini diğer sitelerim için hala beğeniyorum fakat ciddi bir iletişim sorunu olduğunu da bu konu vesilesiyle daha iyi anlamış oldum.