Bence bu konunun kapatılması lazım, şiddet ile ölen onca bayan varken forumumuzdan "psikopat, ruh hastası" biri dayak yedi diye popüler konulardan aşağı inmiyor bu konu.
Bir insan sinirlenmeden böyle birşey yapmaz arkadaşlar kişi hakkında yorumları okudum;
Minoset diye azdırıcı hapı içiyormuş,
Göğüsleri ortada fotolar koyuyormuş,
İç çamaşırlarının fotolarını yüklüyormuş internete,
DAYAN ATAN ADAM DELİ OLSAYDI KARAKOL YERİNE HASTANEYE KAPATIRLARDI
vs. vs. garip şeyler bunlar, bize ne bizi ne ilgilendirir. Onca kadın daha kötü durumdayken bu konular konuşulmadı forumdan biri dayak yedi diyemi herkes ayaklandı medyalara mailler attı falan filan?
Her gün şehit veriyoruz arkadaşlar çok mu önemli bu kişi??
Koca kadınlar gibi elelemin derdi sizi mi gerdi yok medyayı ayağa kaldırmışız yok şuna mail atmışız yok adam ceza alsın diye elimizden geleni yapıcaz
çok üzülen delikanlılar varsa bulsunlar lavuğu kübrayı nasıl dövdüyse aynı şekilde dövsünler.
ben koç burcuyum duygusal ve bu tarz insani konularda çok hassasımdır ama bu konu hakkında hiç birşey hissetmiyorum altından bir artniyet çıkacak 6. hislerim çok kuvvetlidir ömer demişti dersiniz ilerde.
anlamadığım 2. nokta kendini jiletleyen kötü şeyler yapan biriyle nasıl bizim r10 üyeleri buluşmuş gezmiş etmiş bu kişiyle?
normalde bu tarz konularla ilgilenmem, r10da yardımcı olmak ve işlerime bakarım ama bu saçmalığın ortadan kalkması lazım yorum yapmak istedim
garip çok garip..