Athletic88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan dediğiniz gibi sigorta fiyatları aşırı cep yakıyor. Bizzat kendimde aynı şoku yaşadım. 1 haftalık bir süreçte bir problem olmaz ancak, gecikme sigorta fiyatının artmasına sebep olabilir.

Allah yardımcınız olsun artış hafife alınabilecek bir artış değil.
ynR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam benimde 2013 model toyota auris aracım var geçen sene 500-550 liraya sigortasını yaptırdım bu sene geçikmeli olarak yaptırdım sözde %100 zam gelmiş 40 tl'de geçikme faizi ödedim toplam 757 tl para ödedim kaskoyu'da ocak ayında iki bin liraya yaptirmiştim

eğer geçiktirirseniz ay'dan aya faiz yer hocam ben bir ay geçiktirdim 40 tl gibi bi rakam ekstra ödedim polis yakalarsa sadece maddi yaptırım uygular ama kaza olursa sorun büyük
ceeker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı sorunu herkes yaşıyor sanırım . Devlet kesintileri yükselttiği için diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum . bende geçen sene 420 TL yaptırdığım sigortayı bu sene 790 TL yaptırdım . Sigortayı yaptırmadığınız süreçte polis çevirirse o an sigorta poliçesini yaptırmanız gerekiyor aksi takdirde aracı trafikten men ediyorlar poliçe olana kadar.
Sigortacımında dediği şuydu devletin kasası boşaldı para kazanmak için bize yüklendiler dedi. Generali sigortadan 627 TL fiyat aldım buraya yaptırmayı düşünüyorum kasko konusundada araştırma yapıyorum şimdi bakalım. Eğer dediğiniz gibi 1 hafta içerisinde 40 TL ise birşey değil.

Teşekkür ederim cevaplarınız için