Bir insanın akli dengesi bozuk olmasının da bir sınırı vardır diye düşünüyorum.
İnsan bilerek veya isteyerek kendini dövdürtür mü ya?
Bir yerlerini jiletleyen insan ile kendini dövdürtmek isteyen insan arasında fark var ki, kendini dövdürtmek isteyen insanın da nasıl bir psikolojiyle böyle istekte bulunabileceğini düşünemiyorum.

Kübra'yı buradan, r10'dan biliyorum. Eskiden bir şeyler yapardı, popüler olmak için doğru. Fakat günümüzde kadına şiddet varken ve kadına şiddete hayır diyerek milyonlara yakın insanlar haykırırken, her ne olursa olsun bu durumda 'amaan popüler olmaya çalışıyor işte, bilindik kübra' diye yaklaşılması çok saçma.

Bugün, erkeğe karşı gücü yok denecek kadar güce sahip bir kadının yerlerde sürüklenerek, sırtına, karnına, göğsüne, bacaklarına, kafasına sert yumruk ve tekmelerle darbe görmesi kadar feci bir şey olabilir mi? Ki o beden, bir kadın bedeni; öylesine narin ve en hassas durumda morarmaya yatkınken...

Toplum olarak ne ara bu kadar umursamaz, duygusuz olduk dostlar? Nerede kaldı, kadını korumak, ağlayana, düşene el uzatmak? Bu kadar mı çevremizde olan bitene duygusuz gözlerle, hislerle bakmaya başladık?

Haber sitelerinde yayınlanmasıyla bu kız hiç birşey kazanmayacak.

'Para' mantığıyla bakacak olursanız eğer, öyle gelecek para öncelikle nereden gelecek ve ne gibi bir güzellikte olacağını düşünürsünüz ki? Ağrılardan, ezikler, belki daha da ilerisi bir yerlerinin kırılmasından daha ne kadar keyifle para harcayabilecek ki?

Ben Kübra'ya üzüldüğüm kadar sizlere de üzülüyorum...